GODE mænd i Torsdagsklubben.
Så er det heldigvis snart ved at være tid til vi starter sæson 2023, og kaptajnerne glæder sig helt vildt til en fantastisk sæson med masser af godt golfspil, godt vejr og gode grin.

Torsdag den 30. marts starter den længe ventede sæson 2023, og for vi kan få udvekslet alle vinterens oplevelser med hinanden er det med fællesspisning YEAH 🙂
HVIS sommer greens mod forventning ikke er åbne – udskydes både sæsonstart og fællesspisning til vi får en melding fra chefgreenkeeperen om åbning af sommergreens.

Der er i skrivende stund indmeldt 97 spillere i Torsdagsklubben, lidt færre end sidste år, men der er stadig en chance for medlemskab til dem der hænger lidt i bremsen.

Se i menuen til højre hvordan sæsonen afvikles, under punktet “Torsdagsklubben – Sæson 2023”
Se også punktet “Torsdagsklubben – Sæsonplan 2023”, så kan du få alle datoerne i din kalender.

Husk at:
– Tjekke om du spiller i A-B eller C-rækken inden du bestiller tid i Golfbox, da du selv skal opgive dette ved tilmeldingen i Golfbox.
Det er det hcp. du havde ved tilmeldingen til Torsdagsklubben der er gældende, og du er dermed i samme række hele sæsonen. (se evt menuen “Torsdagsklubben – A-B-C rækker 2023”)
– Tilmelde dig den ugentlige turnering i Golfbox “TORSDAGSKLUBBEN 2023 uge 13”, SENEST den 26. marts kl. 23.59  (se evt. vejledning på hjemmesiden)
– Tilmelde dig fællesspisningen, hvor der vil være information fra kaptajnerne om sæsonplan 2023, og de ændringer der er turneringsmæssigt i sæson 2023 i forhold til sæson 2022.
 

Menu til fællesspisningen:
Skipperlabskovs med hjemmesyltede rødbeder grov sennep & hjemmelavet rugbrød
Kaffe/te m. sødt
Pris: 125,- per person
Øl, vand & vin afregnes efter forbrug

Sidst, men ikke mindst – spil godt og nyd det 🙂

RIGTIG GOD SÆSON.