Om banen

Aalborg Golf Klub er landets næstældste golfklub, kun overgået af Københavns Golf Klub. Aalborg Golf Klub blev stiftet på initiativ af Eugen Schmidt, som i 1896 havde deltaget i de første olympiske lege i Athen, og som i 1900 havde vundet OL-guld i tovtrækning.

Golfanlægget, der i dag ligger i Restrup Enge lidt udenfor Aalborg, består af 27 huller, der på smukkeste vis snor sig gennem et let kuperet terræn med både søer og skov.

Helt frem til 1976 bestod Aalborg Golf Klub kun af en 9-hullers bane. Senest i 2006 blev anlægget udvidet til tre 9-hullers sløjfer.

Visse huller ligger i åbent terræn med vandhazarder og vestenvind i spil. Greens på de tre sløjfer er kendt for at være hårde og dermed også udfordrende, når det gælder om at komme tæt på pinden. Rundt omkring greens er der på flere huller opbygget pukler, som giver et flot layout, men også endnu flere udfordringer.

Aalborg Golf Klub er et golfanlæg med et internationalt snit over sig og en golfbane, som gennem tiden da også ved flere lejligheder er blevet benyttet til både Europa- og Danmarksmesterskaber samt til European Challenge Tour.

GÅ ALDRIG UD I TORDENVEJR

Tjek vejrudsigten inden runden

At spille golf i tordenvejr er en potentiel livsfarlig situation. Enkelstående træer, berøring af metalgenstande og de åbne arealer er alle elementer, som ubetinget bør undgås i tordenvejr. Orientér dig om vejret og risiko for torden, inden du starter din golfrunde, og vis agtpågivenhed ved optræk til tordenvejr.

BLIV MEDLEM AF

Landets næstældste golfklub

Tæt ved limfjorden i Restrup Enge, og lidt udenfor Aalborg spiller vi golf nærmest året rundt.
I Aalborg Golf Klub byder vi alle velkomne. Med mere end 1.600 aktive medlemmer ved vi, at golfspillere har forskellige ønsker til deres golfspil.