Proshoppen

Med golfudstyr til store og små

Golfudstyr er nødvendigt for at spille golf. I Aalborg Golf Klub ønsker vi at medlemmer og gæster skal have nem adgang til alt det, de lige står og mangler – og gerne mere til. Det er god service. Derfor opfordrer vi også alle til at handle lokalt og støtte vores proshop i Aalborg Golf Klub.

Godt golfudstyr fås i alle prisniveauer, og kan have stor betydning for dit spil og dermed din oplevelse på golfbanen. Spørg gerne i proshoppen, eller én af vores golftrænere om dit udstyr er det rette for dig.
Vi er eksperter i mærkerne XXIO, Srixon, Cleveland, Titleist, Callaway, Taylormade, Ping, Mizuno
Vogne & Bags: Big Max, ClicGear, MGI, Flatcat
Kom endelig ind for at se (eller prøve) vores spændende udvalg.

Proshoppen tilbyder desuden golftøj til alt slags vejr i mærkerne:
J. Lindeberg, Abacus, Galvin Green, Daily Sports, G/Fore, Peter Millar, FootJoy, Peak Performance, Röhnisch.

…og golfsko til alt slags vejr i mærkerne:
Footjoy, Ecco, G/Fore

Står du og mangler en gave til en golfspiller, kan vi tilbyde et stort udvalg af golftilbehør.
Kom ind i Shoppen og få en snak om, hvad du har behov for, og hvad vi kan tilbyde.

Golfrejser

Fantastiske golfoplevelser, træningsmuligheder og fællesskab

I samarbejde med nogle af Danmarks største og mest erfarne udbydere af golfrejser, tilbyder vi medlemmer og gæster attraktive golfrejser udenfor den primære danske golfsæson. En golfrejse med pro-teamet indeholder masser af fantastiske golfoplevelser og træningsmuligheder, samt hyggeligt fællesskab med andre golfspillere. Mange får golfvenskaber og nye bekendtskaber for livet. Mindst en af klubbens pro-trænere er med på turen, og har det fornødne kendskab til destinationen. Du vil dermed også kunne fortsætte din trænings udvikling efter du er kommet hjem.

Efterårsrejser 2022 kommer snarest

Personale

Marcus Brown

Chefpro

Jonas Thomasen

Proassistent

Louise Alban

Diddan Brown

Pro Shoppens Åbningstider:
Mandag lukket
Tirsdag9:30 - 17:30
Onsda9:30 - 17:30
Torsdag9:30 - 17:30
Fredag9:30 - 16:30
Lørdag9:00 - 14:00
Søndag og helligdage9:00 - 14:00

AALBORG GOLF KLUB

27 udfordrende huller

Velkommen til Aalborg Golf Klub og ét af landets bedste golfanlæg. Glæd dig til at opleve eller være en del af en international mesterskabsbane, der med sine stolte traditioner er Danmarks 2. ældste golfklub.

BLIV MEDLEM AF

Landets næstældste golfklub

Tæt ved limfjorden i Restrup Enge, og lidt udenfor Aalborg spiller vi golf nærmest året rundt.
I Aalborg Golf Klub byder vi alle velkomne. Med mere end 1.600 aktive medlemmer ved vi, at golfspillere har forskellige ønsker til deres golfspil.