PROSHOPPEN

MED GOLFUDSTYR TIL STORE OG SMÅ

Golfudstyr er nødvendigt for at spille golf. I Aalborg Golf Klub ønsker vi at medlemmer og gæster skal have nem adgang til alt det, de lige står og mangler – og gerne mere til. Det er god service. Derfor opfordrer vi også alle til at handle lokalt og støtte vores proshop i Aalborg Golf Klub.

Godt golfudstyr fås i alle prisniveauer, og kan have stor betydning for dit spil og dermed din oplevelse på golfbanen. Spørg gerne i proshoppen, eller én af vores golftrænere om dit udstyr er det rette for dig.
Vi er eksperter i mærkerne Titleist, Callaway, Ping, XXIO, Cobra, Srixon, Odyssey, Cleveland, Powakaddy, Scotty Cameron Custom Fitting, Taylormade og Bag Boy.
Kom endelig ind for at se (eller prøve) vores spændende udvalg.

Proshoppen tilbyder desuden golftøj til alt slags vejr i mærkerne:
Galvin Green, Abacus, Daily Sports, Peak Performance,
Addias, Chervo, UnderAmour, FootJoy, PUMA

…og golfsko til alt slags vejr i mærkerne:
FootJoy, Ecco, Addias, PUMA

Står du og mangler en gave til en golfspiller, kan vi tilbyde et stort udvalg af golftilbehør.
Kom ind i Shoppen og få en snak om, hvad du har behov for, og hvad vi kan tilbyde.

GOLFREJSER

FANTASTISKE GOLFOPLEVELSER, TRÆNINGSMULIGHEDER OG FÆLLESSKAB

I samarbejde med nogle af Danmarks største og mest erfarne udbydere af golfrejser, tilbyder vi medlemmer og gæster attraktive golfrejser udenfor den primære danske golfsæson. En golfrejse med pro-teamet indeholder masser af fantastiske golfoplevelser og træningsmuligheder, samt hyggeligt fællesskab med andre golfspillere. Mange får golfvenskaber og nye bekendtskaber for livet. Mindst en af klubbens pro-trænere er med på turen, og har det fornødne kendskab til destinationen. Du vil dermed også kunne fortsætte din trænings udvikling efter du er kommet hjem.

TRÆNERTEAMET

Chefpro

Marcus Brown

Proassistent