Proshoppen

Med golfudstyr til store og små

Golfudstyr er nødvendigt for at spille golf. I Aalborg Golf Klub ønsker vi at medlemmer og gæster skal have nem adgang til alt det, de lige står og mangler – og gerne mere til. Det er god service. Derfor opfordrer vi også alle til at handle lokalt og støtte vores proshop i Aalborg Golf Klub.

Godt golfudstyr fås i alle prisniveauer, og kan have stor betydning for dit spil og dermed din oplevelse på golfbanen. Spørg gerne i proshoppen, eller én af vores golftrænere om dit udstyr er det rette for dig.
Vi er eksperter i mærkerne XXIO, Srixon, Cleveland, Titleist, Callaway, Taylormade, Ping, Mizuno
Vogne & Bags: Big Max, ClicGear, MGI, Flatcat
Kom endelig ind for at se (eller prøve) vores spændende udvalg.

Proshoppen tilbyder desuden golftøj til alt slags vejr i mærkerne:
J. Lindeberg, Abacus, Galvin Green, Daily Sports, G/Fore, Peter Millar, FootJoy, Peak Performance, Röhnisch.

…og golfsko til alt slags vejr i mærkerne:
Footjoy, Ecco, G/Fore

Står du og mangler en gave til en golfspiller, kan vi tilbyde et stort udvalg af golftilbehør.
Kom ind i Shoppen og få en snak om, hvad du har behov for, og hvad vi kan tilbyde.

Personale

Marcus Brown

Chefpro

Louise Alban

Diddan Brown

Pro Shoppens Åbningstider:
Mandag lukket
Tirsdag10:00 - 14:00
Onsdag10:00 - 14:00
Torsdag10:00 - 14:00
FredagLukket
Lørdag09:00 - 14:00
Søndag og helligdage9:00 - 14:00

ABU DHABI MED MARCUS BROWN

WESTIN ABU DHABI – JANUAR 2023

Velkommen til spektakulære Abu Dhabi. Du bor på tophotellet The Westin Abu Dhabi, med udsyn til 18. hul på Abu Dhabi Golf Club.
Her er du tæt på det meste, og alt holder højeste standard.

SYDSPANIEN MED MARCUS BROWN

HACIENDA DEL ALAMO – MARTS 2023

Ikke langt fra Alicante, finder man det skønne Hacienda del Alamo Golf & Spa Resort.
Lige ved fordøren ligger stedets golfbane, Hacienda del Alamo Golf Course. Banen er designet af Dave Thomas og er en fantastisk golfbane, hvor der
allerede er blevet arrangeret flere kvalifikationsskoler til Europa Touren.