Sponsorpakker

Derfor et samarbejde…

Som samarbejdspartner i Aalborg Golfklub får du et skræddersyet produkt, som tager udgangspunkt i virksomhedens ønsker og behov.

Nedenfor kan du ses vores faste sponsorpakker. Udover nedenstående er det naturligvis muligt at tilkøbe produkter som buggysponsorat, eksponering som junior- eller elitesponsor samt forskellige typer af firmaarrangementer. Har din virksomhed brug for en anden løsning end nedenstående, så tøv endelig ikke med at kontakte os på mail@aalborggolfklub.dk eller tlf. 98 34 14 76.

YdelseBronzeSølvGuld
Logo på klubbens sponsortavle og hjemmesideXXX
1 hold i løbende netværksturnering (2 personer)XXX
1 deltager i sponsordagenXXX
1 stk. fuldtidsmedlemskabXXX
AaGK VIP ClubXX
Tider forbeholdt lørdagXX
Fællestræning med pro inkl. forplejningXX
Greenfeebilletter10 stk.20 stk.
Eksklusiv business day inkl. forplejningX
Elite/AM inkl. forplejningX
Årlig udlandsrejse (der forekommer egenbetaling)X
Rabat på enkelte sponsorprodukter10 %20 %
Reklamer på klubbens Facebookside og nyhedsbrev X
Pris eks. moms13.500 kr.23.500 kr.40.500 kr.

AALBORG GOLF KLUB

27 udfordrende huller

Velkommen til Aalborg Golf Klub og ét af landets bedste golfanlæg. Glæd dig til at opleve eller være en del af en international mesterskabsbane, der med sine stolte traditioner er Danmarks 2. ældste golfklub.

BLIV MEDLEM AF

Landets næstældste golfklub

Tæt ved limfjorden i Restrup Enge, og lidt udenfor Aalborg spiller vi golf nærmest året rundt.
I Aalborg Golf Klub byder vi alle velkomne. Med mere end 1.600 aktive medlemmer ved vi, at golfspillere har forskellige ønsker til deres golfspil.