Kontingent 2022

Begyndermedlemskab (Lukket for tilgang 2022)kr. 1.500
Passiv****kr. 700

Studerende*

Studerende, elever, lærlinge og øvrige fra og med 26 år, der er på SU eller en efter bestyrelsens skøn tilsvarende lav indkomst. Der skal fremvises kopi af studiekort eller andet bevis på indskrivelse, for at overgå til denne medlemskategori.

Long Distance medlemskab**

Ens hjemmeklub skal være nærmere beliggende ens hjemmeadresse end Aalborg Golf Klub.

Medlemmet skal være fuldtidsmedlem i sin klub. Kontingentet i hjemmeklubben skal være minimum 60 % af fuldtidskontingentet i Aalborg Golf Klub.

Frie bolde på driving-range gælder ikke for LD, Flex og Passive.

Flexmedlemmer***

Fleksmedlemmer skal altid betale fuld greenfee.
Forskellige rabatformer kan ikke benyttes.
Som flexmedlem kan man benytte vores træningsfaciliteter i forbindelse med en betalt golfrunde eller efter aftale med vores Pro.

Frie bolde på driving-range gælder ikke for LD, Flex og Passive.

Passive****

Passive medlemmer må ikke benytte banen eller træningsfaciliter.

Priser på skabe

Empty section. Edit page to add content here.

Skader/tyveri i Caddyrum

Da golfklubben er en landejendom, så er der desværre flittig trafik af mus, især i de milde vintre. Du rådes derfor til at tømme din bag for alt, som musene kunne have interesse i (mad, chokolade mv.) – det gælder også selve papiret, som tingene har været pakket ind i.
Golfklubben har ikke mulighed for at tegne en forsikring på disse skader, og din egen indboforsikring (som bør dække tyveri – tjek lige op på det) dækker formentlig heller ikke, desværre.

AALBORG GOLF KLUB

27 udfordrende huller

Velkommen til Aalborg Golf Klub og ét af landets bedste golfanlæg. Glæd dig til at opleve eller være en del af en international mesterskabsbane, der med sine stolte traditioner er Danmarks 2. ældste golfklub.

BLIV MEDLEM AF

Landets næstældste golfklub

Tæt ved limfjorden i Restrup Enge, og lidt udenfor Aalborg spiller vi golf nærmest året rundt.
I Aalborg Golf Klub byder vi alle velkomne. Med mere end 1.600 aktive medlemmer ved vi, at golfspillere har forskellige ønsker til deres golfspil.