Åbne Aalborg Dage

Blandt landets største golfturneringer

Da Aalborg By i 1992 rundede 650 år, blev byens foreninger opfordret til at være med til at festliggøre byjubilæet. Heraf udsprang de nu traditionsrige Åbne Aalborg Dage, og i år er det 29. gang den tilbagevendende begivenhed løber af stablen. Arrangementet består af golfspil over 2 dage (torsdag-fredag i uge 29) i glad socialt samvær, og banen vil som altid være toptunet til begivenheden.

Begivenheden er en kending for mange golfspillere, der kommer fra nær og fjern for at deltage i de to dage, som er fyldt med golf og godt samvær. Selv spillere fra Norge og Sverige finder vej til det nordjyske for at deltage i begivenheden.

Dagene byder på golf fra morgen til aften, og deltagerne har mulighed for enten at spille i Aalborg Open, som er en slagspilsturnering over 36 huller med 18 huller pr. dag, eller deltage i Åbne Aalborg Dage, som er 2 separate turneringer, hvor alle spiller stableford, undtagen A-rækken, der om fredagen spiller slagspil. Hver spilledag afsluttes med præmieoverrækkelse umiddelbart efter sidste bold er kommet ind.

For spillere, der kommer lang vejs fra, er der mulighed for overnatning på Hotel Scheelsminde til yderst favorable priser, og er man mere til natur og frisk luft, er der indrettet en lille teltplads ved klubbens indspilsområde.

Pris for deltagelse:

​For medlemmer: 300 kr.

For gæster: 800 kr.

Prisen dækker over turneringsfee og evt. greenfee.

Klubbens restaurant, er garant for glæde ganen med sin vanlige sans for kvalitet og gode råvarer. For at øge hyggestemningen, startes grillen op på terrassen hver dag fra kl. 11:30, og torsdag aften forestår han fællesspisning for de, der har lyst til at deltage.

Vi håber, vi endnu engang får nogle fantastiske dage, hvor alle golfglade, store som små, kommer og deltager med entusiasme, talent og godt humør, og er medvirkende til Åbne Aalborg Dage for 29.  gang bliver en god og mindeværdig oplevelse.

Der vil som altid være golf fra morgen til aften og deltagerne har mulighed for at spille i stablefordtunering eller slagspilsturnering, som begge afholdes over to dage.

Stablefordturnering er for spillere med handicap max 36.

Slagspilsturnering er for spillere med singlehandicap. Find turneringen – HER

Begge spilledage afsluttes med præmieoverrækkelse.

Vi sørger naturligvis for fine præmier.

Er der lyst til mere golf, kan man deltage i specialkonkurrencerne, der udfordrer spillerne i fx puttning eller indspil. Disse kommer til at køre løbende begge dage, ligesom vi også sørger for anden underholdning.

Mulighed for tilkøb:

Morgenmad inkl. kaffe/the kr. 100,- pr. person pr. dag

Frokost kr. 85,- pr. person pr. dag eksl. drikkevarer

Fælles spisning kr. 225,- pr. person eksl. drikkevarer

Prøverunde (greenfee): kr. 250,- per person

Der vil være mulighed for at campere på ’Tages Camping’, en lille teltplads, indrettet ved klubbens indspilsområde. Det koster 150 kr. pr. enhed pr. overnatning. Hvis du vil benytte dig af camping, skal du sende en mail til mail@aalborggolfklub.dk med DGU nr., antal personer, der overnatter og antal overnatninger antal enheder.

DATO

HOVEDSPONSOR

OVERNATNING TIL ARRANGEMENTET

HOTEL SCHEELSMINDE

Nyd godt af et skønt hotel i hyggelige omgivelser og tæt ved golfbanen.
Scheelsminde er blandt byens mest lukseriøse hoteller og er den perfekte partner til vores herlige golfanlæg.

NY HOVEDSPONSOR

GREEN2GREEN GOLFREJSER

Danmarks førende aktør i golfrejser har valgt at bidrage til gennemførelsen af vores traditionsrige golfturnering. green2green laver golfrejser til hele Verden og inden for alle kategorier af golfrejser – individuelle rejser, matchture, grupperejser & prorejser.
Repræsentanter fra green2green glæder sig til at deltage i Åbne Aalborg Dage og præsentere de deltagende for hvad der venter sig på én eventuel golfrejse i fremtiden.