BUSINESS & SPONSORER

Forretning, netværk og arrangementer

AaGK Business er bl.a. et erhvervsnetværk baseret på relationer. Vi forsøger at skabe en platform, hvor vores medlemmer kan møde hinanden, skabe relationer og tillid for derigennem – på sigt – at skabe forretning.

Derudover har vi de perfekte rammer for jeres virksomheds næste firmaarrangement, og er eksperter i afvikling af Company Days.

Vi finder de fordele som giver din virksomhed størst udbytte af samarbejdet. Læs mere nedenfor eller kontakt os og hør nærmere om vores værdiskabende muligheder. Vi byder altid gerne på en kop kaffe og et uforpligtende møde.

Business

Skab forretning på golfbanen

Mere end 50 virksomheder kan ikke tage fejl. Som partner i Aalborg Golf Klub bliver du en del af et hold, der arbejder på at skabe mere værdi og udbytte for hinanden med den fælles passion for golf som omdrejningspunkt.

Din virksomhed kan blive en del af netværket som enten klassisk sponsor og/eller blive en del af vores Business Club.

Company Day

En eksklusiv oplevelse i særklasse

Company Days i Aalborg Golf Klub er den ultimative kombination af oplevelse og netværk. Styrk relationer internt og eksternt – med fokus på en komplet og unik oplevelse. Lad den rå natur, vores enestående golfbane og kompromisløse service danne rammerne for oplevelser i verdensklasse.