Lektioner

Som en del af din uddannelse til golfspiller får du 8 lektioner af klubben.

Slagtræning på Driving Range (svingteknik)
Kort spil (chip, pitch, bunkerslag og putning)

Vi anbefaler at du selv træner flittigt imellem lektionerne. Antallet af lektioner, som er nødvendige for den enkelte, kan  variere. Normalt er det da også nødvendigt med ekstra lektioner. Disse skal du selv betale til træneren. Så snart træneren skønner du er klar, bliver du frigivet til at spille i kaninklubben.

Der er Vision 36 træning følgende lørdage fra 12-14 i juni:  D. 01.06-08.06- 22.06 og d. 29.06. Der er ingen træning d. 15.06.

Tilmelding sker på golfbox app – vælg kurser – vælg gå til proplanner – vælg træner Sune Urbrand – vælg Vision36 begynderkursus. Herefter kan man vælge hvilken dato man ønsker at deltage.

Imens du er prøvemedlem er det muligt at leje udstyr. Vores trænerteam vil som en naturlig del af kaninforløbet stille deres ekspertise og vejledning til rådighed for dig inden du køber udstyr.

AALBORG GOLF KLUB

27 udfordrende huller

Velkommen til Aalborg Golf Klub og ét af landets bedste golfanlæg. Glæd dig til at opleve eller være en del af en international mesterskabsbane, der med sine stolte traditioner er Danmarks 2. ældste golfklub.

BLIV MEDLEM AF

Landets næstældste golfklub

Tæt ved limfjorden i Restrup Enge, og lidt udenfor Aalborg spiller vi golf nærmest året rundt.
I Aalborg Golf Klub byder vi alle velkomne. Med mere end 1.600 aktive medlemmer ved vi, at golfspillere har forskellige ønsker til deres golfspil.