Bliv medlem

Bliv medlem af landets næstældste golfklub

Tæt ved limfjorden i Restrup Enge, og lidt udenfor Aalborg spiller vi golf nærmest året rundt.
I Aalborg Golf Klub byder vi alle velkomne. Med mere end 1.600 aktive medlemmer ved vi, at golfspillere har forskellige ønsker til deres golfspil. Vi tilbyder derfor en række fleksible medlemsformer, som er tilpasset behov, alder, økonomi, evner og tid. Det betyder, at du kan vælge netop den medlemsform, der passer dig.

Om sommeren ender mange runder i aftensolen på vores skønne terrasse med udsigt over puttinggreen og to af vores afslutningshuller. Om vinteren er der skruet op for hyggen i vores klassiske restaurant, hvor der serveres dejlig mad og smørrebrød året rundt. Du kan naturligvis også slå dig ned i tårnet og nyde en kop kaffe, mens golfkanalen kører på tv’et i baggrunden.

Som medlem af Aalborg GK har du adgang til:

 • 27 huller (3 sløjfer) – sløjferne kombineres så der ugentligt spilles en ny 9/18 hullers sløjfe
 • Stort træningsanlæg med plads til alle
 • Stort klubhus med alle de nødvendige faciliteter – reception, golfshop, omklædning, restaurant og mødelokale

Du får adgang til en enestående golfklub, med masser af muligheder, dejlig natur og et aktivt klubliv.

Indmeld dig her

  Fødselsdato*

  Indmeldelse som: (vælg en mulighed)

  Jeg accepterer Aalborg Golf Klubs privatlivspolitik
  Ja

  Jeg har læst AaGK´s vedtægter
  Ja  Felter med * skal udfyldes

  Studerende*

  Studerende, elever, lærlinge og øvrige fra og med 26 år, der er på SU eller en efter bestyrelsens skøn tilsvarende lav indkomst. Der skal fremvises kopi af studiekort eller andet bevis på indskrivelse, for at overgå til denne medlemskategori.

  Long Distance medlemskab**

  For at blive long distance-medlem i Aalborg Golf Klub skal du være bosat nærmere din hjemmeklub end Aalborg Golf Klub. Derudover skal du have et fuldtidsmedlemskab og dermed et gyldigt DGU-nummer i en anden 18-hullers golfklub. Kontingentet skal desuden være minimum 60% af fuldtidskontingentet i Aalborg Golf Klub.

  Som long distance medlem har du ikke muligheden for at gøre brug af Aalborg Golf Klubs medlemsfordele, som også dækker over greenfee-aftaler samt frie bolde på vores driving range.

  Flexmedlemmer***

  Fleksmedlemmer skal altid betale fuld greenfee.
  Forskellige rabatformer kan ikke benyttes.
  Som flexmedlem kan man benytte vores træningsfaciliteter i forbindelse med en betalt golfrunde eller efter aftale med vores Pro.

  Passive****

  Passive medlemmer må ikke benytte banen eller træningsfaciliter

  AALBORG GOLF KLUB

  27 udfordrende huller

  Velkommen til Aalborg Golf Klub og ét af landets bedste golfanlæg. Glæd dig til at opleve eller være en del af en international mesterskabsbane, der med sine stolte traditioner er Danmarks 2. ældste golfklub.

  BLIV MEDLEM AF

  Landets næstældste golfklub

  Tæt ved limfjorden i Restrup Enge, og lidt udenfor Aalborg spiller vi golf nærmest året rundt.
  I Aalborg Golf Klub byder vi alle velkomne. Med mere end 1.600 aktive medlemmer ved vi, at golfspillere har forskellige ønsker til deres golfspil.