Junior

Venskaber, talentudvikling & masser af sjov

I Aalborg Golf Klub er den overordnede målsætning at skabe et godt fundament for at udvikle dygtige og glade golfspillere. Det er højt prioriteret at skabe trygge rammer, hvor juniorer – på tværs af alder og køn – kan finde gode venskaber. Vi vægter professional træning, som både kan være med til at udvikle dygtige elite spillere, men også fastholde de juniorer, som bare gerne vil spille golf og have det hyggeligt socialt.

Sæson 2024:

Så skal vi endelig i gang igen 🙂 og der er sæsonopstart i uge 14 med faste træningsdage i løbet af sæsonen – vær opmærksom på at Minigolferne først starter op i uge 15.

Start Up Camp:
For at vi kommer godt i gang med sæsonen vil vi gerne invitere alle juniorer til en sjov og lærerig Start Up Camp fredag og lørdag den 5-6. april. Vi starter op med ”natgolf” fredag aften og overnatning i klubben for dem der lyst til det. Om lørdagen er der træning, spil på banen og sjove konkurrencer.

Opstartsmøde:
Opstartsmøde for forældre og juniorer er søndag den 17/3 kl. 13.00: Her vil vi præsentere planer for sæsonen, sæsonens turneringer og sociale arrangementer. Desuden vil vi høre om der er forældre der har lyst til at være frivillig til udvalgte opgaver f.eks. mentor til tirsdagsspil når der skal gives banetilladelse. Hjælp til træning onsdag, torsdag, fredag og evt. søndage.

Plan for træningsdage:

Tirsdage – spil på banen 9 huller: opstart den 2/4 kl. 16.00 – for juniorer med banetilladelse. Fællesspisning er sidste tirsdag i måneden pris kr. 75,00. Der er tilmelding til spisning senest fredagen før på golfbox, hvor I også tilmelder jer til spil.

Onsdage : Træning for øvede juniorer (11-15 år) Junior – opstart den 3/4 kl. 16.00-17.30.

Onsdage : Træning for juniorer uden banetilladelse (11-15 år) Opstart d. 3/4 kl. 17.30-19.00.

Torsdage : Træning for alle juniorer fra 16 -18 år : Opstart den 4/4 kl. 16.30-18.00

Fredage: Mini Golf (6-10 år) kl.  16.00-17.15 – opstart 12/4 fordi vi har Camp fredag den 5/4. Spil på banen den sidste fredag i hver måned med efterfølgende fællesspisning kl. ca. 17.45 pris kr. 75,00 – forældre er meget velkommen til at deltage. Der er tilmelding til spisning senest tirsdagen før til Marianne på marianne.ormstrup@aalborggk.dk

Sommercamp – 2.-3. juli i klubben – første uge i skolernes sommerferie – mere information følger når vi nærmer os sommerferien.

OBS: Der er ingen træning i skolernes ferie og helligdage. Det er i påskeferien, Kristi Himmelfartsferien. Sommerferie fra uge 27 til og med uge 33

Træningen varetages af vores golftræner med assistance fra udvalget. Til træning vil du lære teknikker der gør at du rammer bolden bedst muligt. Træningen foregår forskellige steder rundt på anlægget. Det er en god ide at være ude i klubben i god tid inden din træning starter, så du kan nå at varme op. I det hele taget skal man øve sig meget for at blive god til golf. Du er velkommen til at komme i klubben lige så meget som du har tid og lyst til – også på de dage hvor du ikke skal til træning.


Juniorudvalget

Anders Fugmann, Marianne Ormstrup og Sune Urbrand.

Indmeldelse
Er du ikke allerede medlem, men gerne vil være en del af vores fælleskab, kan du se mere her. Du har altid mulighed for at prøve golfen af – du kan deltage i træningen 3 gange inden du tager stilling til om du vil være golfer.

Juniorerne vil få brug for eget udstyr såsom golfbag, golfvogn, golfjern og putter. Udstyret er tungt at bære, og det er ikke godt for et barns ryg. Det er derfor en god idé for særligt de yngre juniorer at få en vogn til bag’en. Brugt udstyr vil kunne købes for ca. 1.500 kroner for et helt sæt der er næsten så godt som nyt. Man kan bruge almindeligt fritidstøj til golf. Kontakt gerne proshoppen for information hertil.

Faste træningstider er:

Tirsdag:Onsdag:Torsdag:Fredag:Lørdag:
Junior med banetilladelse: Spil på banen med fællesspisning sidste tirsdag i måneden.
Fra kl 16.00
Kl. 16.00 – 17.30Kl. 16.00 - 17.30Mini Golf: 16:00 – 17.15
Der er spil på banen den sidste fredag i hver måned med spisning (forældre er velkommen mod egenbetaling)
Kl. 17.30 – 19.00

AALBORG JUNIOR GOLF

Facebook

På klubbens junior-facebookside finder du information omkring klubbens arrangementer og begivenheder.

Bliv en del af fællesskabet

I Aalborg Golf Klub byder vi alle børn og unge velkommen i vores juniorafdeling.
Vi omfavner bredt og støtter udviklingen fra én af Nordjyllands største talentklubber gennem tiden.