Junior

Venskaber, talentudvikling & masser af sjov

I Aalborg Golf Klub er den overordnede målsætning at skabe et godt fundament for at udvikle dygtige og glade golfspillere. Det er højt prioriteret at skabe trygge rammer, hvor juniorer – på tværs af alder og køn – kan finde gode venskaber. Vi vægter professional træning, som både kan være med til at udvikle dygtige elite spillere, men også fastholde de juniorer, som bare gerne vil spille golf og have det hyggeligt socialt.

Hvornår træner vi:
Der vil være junior- og ynglingetræning onsdag og torsdag og mini golf om fredagen. Opstartsdatoen er den 7. april kl. 16.30 og den sidste træning før sommerferien er i uge 25.

Søndag den 24. april er der Jungletræf fra kl. 10.00 – 12.00 og der vil blive afholdt Sommer Camp onsdag den 29. og torsdag den 30. juni 2022.

Træningen varetages af vores golftræner Jonas Thomasen. Til træning vil du lære teknikker der gør at du rammer bolden bedst muligt. Træningen foregår forskellige steder rundt på anlægget.
Det er en god ide at være ude i klubben i god tid inden din træning starter, så du kan nå at varme op.
I det hele taget skal man øve sig meget for at blive god til golf. Du er velkommen til at komme i klubben lige så meget som du har tid og lyst til – også på de dage hvor du ikke skal til træning.

Faste træningstider er:

Onsdag:Torsdag:Fredag:Lørdag:
Junior: kl. 16.30 – 17:30Junior: 17.00 – 18.30Mini Golf: 16:00 – 17.00Juniorakademi: 10:30 - 12:00
Ynglinge: Kl. 17:30 – 19.00

Tirsdagsklub: Er hver tirsdag fra kl. 16.00 – 17.00 hvor vi kommer ud og spille golf og den første tirsdag i måneden er der fællesspisning når vi er færdige med at spille.

Juniorudvalget
Rune Herslund, Ole Søbye, Henrik Bruntse og Marianne Ormstrup

Indmeldelse
Er du ikke allerede medlem, men gerne vil være en del af vores fælleskab, kan du se mere her.
Juniorerne vil få brug for eget udstyr såsom golfbag, golfvogn, golfjern og putter. Udstyret er tungt at bære, og det er ikke godt for et barns ryg. Det er derfor en god idé for særligt de yngre juniorer at få en vogn til bag’en. Brugt udstyr vil kunne købes for ca. 1.000 kroner for et helt sæt der er næsten så godt som nyt. Man kan bruge almindeligt fritidstøj til golf. Kontakt gerne proshoppen for information hertil.

AALBORG JUNIOR GOLF

På klubbens junior-facebookside finder du information omkring klubbens arrangementer og begivenheder.

Bliv en del af fællesskabet

I Aalborg Golf Klub byder vi alle børn og unge velkommen i vores juniorafdeling.
Vi omfavner bredt og støtter udviklingen fra én af Nordjyllands største talentklubber gennem tiden.