Company Days & Events

Ideelt for virksomheder i Nordjylland

Lad os planlægge en dag i golfens tegn for dig og dine kunder, medarbejdere og forretningsforbindelser. Vi står for alt lige fra en god tidsplan og inddeling af hold, til præmieoverrækkelse og herlige middagspauser. Så kan du slappe af med kunderne.

Invitér til golf og netværk på en af Danmarks bedste golfbaner, beliggende tæt ved centrum af Aalborg og ikke langt fra hoteller, lufthavn og motorvej. Så er du sikret service og golfoplevelser i international topklasse.

Større Company Days (50+ personer) arrangeres normalt fredag, mens lidt mindre arrangementer potentielt kan arrangeres alle dage.

En Company Day indeholer

En fantastisk dag for alle dine gæster, inklusiv:
Forberedelsesmøde med dig, rådgivning, turneringsopsætning i Golfbox, velkomst med praktisk info, fri drivingrange, mulighed for golfinstruktion, ekstrakonkurrencer som nærmest flaget og længste drive, bordopstilling i hold, indtastning af scores, resultatlister og masser af højt humør.

Eksempel på en Company Day

Vi arrangerer Company Days for både store og små grupper fra hele Nordjylland og tilpasser hver Company Day, så det passer til lige netop jeres virksomhed eller netværk. Når I bestiller en Company Day står vi selvfølgelig for matchledelse, som blandt andet inkluderer:

• 8.00: Ankomst og registrering: udlevering af scorekort
  • 8.15: Morgenbuffet
  • 8.45: Velkomst og præsentation af dagen
  • 9.15: Opvarmning på drivingrange samt udlevering af goodiebag
  • 10:00: Gunstart på 18-hulsbanen for øvede
  • 10:00: Undervisning for begyndere og udlevering af udstyr
  • 11.00: Gunstart for begyndere til 3-huller på den store bane
  • Fra 11.00: Baneservice: vand, øl, chokolade og frugt
  • Ca. 14.30: Frokost og præmieoverrækkelse, netværk og hygge i Restauranten

Kontakt og bestilling

Golf Manager:
Nicolaj Ahnfeldt Grinsted
E-mail: ng@aalborggolfklub.dk

AALBORG GOLF KLUB

27 udfordrende huller

Velkommen til Aalborg Golf Klub og ét af landets bedste golfanlæg. Glæd dig til at opleve eller være en del af en international mesterskabsbane, der med sine stolte traditioner er Danmarks 2. ældste golfklub.

BLIV MEDLEM AF

Landets næstældste golfklub

Tæt ved limfjorden i Restrup Enge, og lidt udenfor Aalborg spiller vi golf nærmest året rundt.
I Aalborg Golf Klub byder vi alle velkomne. Med mere end 1.600 aktive medlemmer ved vi, at golfspillere har forskellige ønsker til deres golfspil.