Mødefaciliteter

Står dit firma og skal holde kursus, møde eller lignende, har vi flere oplagte valgmuligheder. Vi har et lokale velegnet til mindre grupper af maksimum 10 personer, der er indrettet med projektor, lærred samt fri WIFI.

Desuden kan vi i samarbejde med Restaurant Jægerspris tilbyde et større lokale, hvor der er plads til op til 50 personer. Her er ligeledes projekter.

Én af de mange fordele ved at benytte vores faciliteter er den direkte udgang til terrasse med udsigt over vores golfbane og den friske luft.

Der er mulighed for at tilknytte vores træner til et hyggeligt afbræk med golfkøller, eller også kan der arrangeres spil til 9 eller 18 hullers golf. Vi har udstyr til udlån.

Restaurant Jægerspris er naturligvis vært for god mad, herunder brunch, frokost, snacks eller hvad selskabet skulle foretrække.

Kontakt Golf Manager, Nicolaj for mere information:

E-mail: NG@aalborggolfklub.dk

Telefon: 98 34 14 76

AALBORG GOLF KLUB

27 udfordrende huller

Velkommen til Aalborg Golf Klub og ét af landets bedste golfanlæg. Glæd dig til at opleve eller være en del af en international mesterskabsbane, der med sine stolte traditioner er Danmarks 2. ældste golfklub.

BLIV MEDLEM AF

Landets næstældste golfklub

Tæt ved limfjorden i Restrup Enge, og lidt udenfor Aalborg spiller vi golf nærmest året rundt.
I Aalborg Golf Klub byder vi alle velkomne. Med mere end 1.600 aktive medlemmer ved vi, at golfspillere har forskellige ønsker til deres golfspil.