Driving Rangen er åben alle ugens dage.

I sæsonen klippes græsset én gang ugentligt. Klipningen foretages som udgangspunkt onsdag morgen, hvorfor rangen lukkes fra kl. 17.00, da der skal samles bolde ind. Sidste træk i automaten foretages derfor senest kl. 16.45.

Greenkeeperne klipper onsdag morgen, og rangen er lukket indtil klipning er overstået, typisk ved 9-tiden.

Vi forbeholder os desuden retten til at lukke Driving Rangen mellem kl. 20.30 og 21.30 om aftenen for at samle bolde. Dette skal respekteres. Det er forbudt at slå bolde, når traktoren er ude at køre.

I vinterhalvåret kan boldmaskinen være lukket på grund af frost. Her må du selv samle bolde op.

Driving Range bolde må ikke benyttes på indspilsområdet.

AALBORG GOLF KLUB

27 udfordrende huller

Velkommen til Aalborg Golf Klub og ét af landets bedste golfanlæg. Glæd dig til at opleve eller være en del af en international mesterskabsbane, der med sine stolte traditioner er Danmarks 2. ældste golfklub.

BLIV MEDLEM AF

Landets næstældste golfklub

Tæt ved limfjorden i Restrup Enge, og lidt udenfor Aalborg spiller vi golf nærmest året rundt.
I Aalborg Golf Klub byder vi alle velkomne. Med mere end 1.600 aktive medlemmer ved vi, at golfspillere har forskellige ønsker til deres golfspil.