GOLFOPHOLD

Når én runde ikke nødvendigvis er nok

Nyd et golfophold på et af Aalborgs skønneste hoteller i forlængelse af golfoplevelser ud over det sædvanlige.
Findes der noget bedre end at pakke golfudstyret, sætte sig ud i bilen og vide, at de næste par dage ikke skal bruges på andet end golf, hygge og afslapning i skøn natur? Nej vel. Book derfor et golfophold i Aalborg ved det fantastiske område ved porten til Nordjylland og storby oplevelser i hvad der af mange betragtes som Nordens Paris. Opholdet indeholder mindst 18 huller på vores skønne golfbane, med mulighed for ekstra runder. Det eneste der vil afbryde din golfoplevelse, er et afslappende ophold på et af Aalborgs bedste hoteller. Her vil du vil blive forkælet med lækker morgenmad i de smukke omgivelser.

 

Den lille storby Aalborg

Aalborg er Nordjyllands hovedstad og i en liga for sig. En lille storby med sin helt egen stemning og oplevelser for store og små. Museer, oldtidsminder og historiske bygninger. Arkitektur i verdensklasse, Zoologisk Have, kunst og gastronomi til overflod. Foruden masser af shopping, toppede brosten i hyggelige gader, afslappende Fjordpark og en indbydende og pulserende havnefront.

Comwell Hvide Hus

Golfophold indeholder:
Én overnatning i delt dobbeltværelse
Morgenmad på hotellet
2 runder golf på Aalborg GK

Priser per person fra: DKK 1.495

Scheelsminde Hotel

Golfophold indeholder:
2 overnatninger i delt dobbeltværelse
Morgenmad på hotellet
3 runder golf på Aalborg GK

Priser per person fra: DKK 2.495

Sådan bestiller du

Kontakt sekretariatet på  med det foretrukne hotel, de ønskede datoer for ophold og starttider. Så vender vi retur med et skræddersyet tilbud der passer lige netop jeres behov.
Betaling til hotellet vil foregå lokalt.

Kontakt info:

✆ +45 98 34 14 76

mail@aalborggolfklub.dk

AALBORG

NORDJYLLANDS HOVEDSTAD

En lille storby med sin helt egen stemning og oplevelser for store og små. Museer, oldtidsminder og historiske bygninger. Arkitektur i verdensklasse, Zoologisk Have, kunst og gastronomi til overflod. Foruden masser af shopping, toppede brosten i hyggelige gader, afslappende Fjordpark og en indbydende og pulserende havnefront.

GREENFEE

SE VORES MANGE FORMER FOR GREENFEE

Alle er velkomne i Aalborg Golf Klub