Kom godt i gang

Livslang kærlighed

Golf er et fascinerende spil med mere end 500 års traditioner og 34 finurlige regler.

I al sin enkelthed er golf et simpelt spil, som går ud på at slå en lille bold i hul på så få slag som muligt. Men golf er meget mere end det.

Spillet går rigtigt nok ud på at slå den lille hvide bold fra teestedet hen til et lille hul med færrest mulige slag. Men for mange, der dyrker golf, er det sekundært i forhold til alle de andre oplevelser, som sporten giver.

Golf er et socialt spil, hvor du kan tilbringe 4-5 timer i selskab med familie, venner eller fremmede. Samtidig beriges du med smukke naturoplevelser i skov, mark og eng. Golf er god motion, hvor du i løbet af en runde får gået ca. 8 kilometer. Golf er en sport, hvor nybegynderen kan konkurrere på lige fod med klubmesteren takket være det geniale handicapsystem. Kort sagt: golf er et spil for alle aldersgrupper og køn.

AALBORG GOLF KLUB

27 udfordrende huller

Velkommen til Aalborg Golf Klub og ét af landets bedste golfanlæg. Glæd dig til at opleve eller være en del af en international mesterskabsbane, der med sine stolte traditioner er Danmarks 2. ældste golfklub.

BLIV MEDLEM AF

Landets næstældste golfklub

Tæt ved limfjorden i Restrup Enge, og lidt udenfor Aalborg spiller vi golf nærmest året rundt.
I Aalborg Golf Klub byder vi alle velkomne. Med mere end 1.600 aktive medlemmer ved vi, at golfspillere har forskellige ønsker til deres golfspil.