Sådan udfører du Online Scoreindtastning

Scoreindtastning

Som noget nyt fra sæson 2022 benytter Torsdagsklubben scoreindtastningsmodulet i GolfBox.

Dette betyder lidt andre arbejdsgange for den enkelte golfspiller i Torsdagsklubben. Noget har ikke ændret sig, mens andet er helt nyt.

1. Torsdag formiddag modtager du en e-mail med et link og en indtastningskode til scoreindtastning i GolfBox.
    1. BEMÆRK alle medlemmer at Torsdagsklubben modtager en e-mail hver torsdag formiddag med en indtastningskode.
      Er der en torsdag du ikke spiller, så betyder det ikke noget – du ser bare bort fra e-mailen.
  2. Når du har færdigspillet din runde, skal du nu benytte din e-mail og linket til indberetning af din score. Du kan enten gøre det på runden eller gøre det i klubhuset.
    1. Har du ikke en smartphone – så kan din makker indtaste for dig. I dette tilfælde skal din scoreindtastningskode benyttes.
      Du kan tilgå scoreindtastningsmodulet direkte ved at indtaste følgende adresse i en browser: s.golfbox.dk
  3. Du skal før hver runde stadig printe et fysisk scorekort, alternativt har Ulla allerede printet dem til Torsdagsklubbens medlemmer, og de ligger parat ved printeren.
    1. Scorekortet skal udfyldes korrekt og underskrives både af spiller og markør!
      Undladelse eller fejl i scorekortet medfører diskvalifikation.
    2. Ved fællesspisninger skal scorekortet afleveres til en af Kaptajnerne.
      Andre dage skal scorekortet lægges i Torsdagsklubbens postkasse (den hvide postkasse i starterhuset).
  4. Scoreindtastning skal være indtastet i scoreindtastningsmodulet inden kl. 22.00 på spilledagen.
  5. Følg dette link og du bliver ekspert i scoreindberetning: