Hvad - Hvornår - Hvordan

Spilleperiode:

Klubben har starttider fra kl. 15.00 – 16.30 hver onsdag fra ca. 1/4 til 30/9, og der spilles uden spilstop i sommerferien, men med begrænsede starttider.

Dette betyder, der er plads til ca. 60 medlemmer hver gang. De sidste tider er forbeholdt dem, som kommer fra arbejde og har udfordringer med at nå de tidligere tider.

 

Spilafvikling:

Der spilles primært Slagspil og Stableford.

Gennem sæsonen spilles der Electic via alle sløjfer (Blå, Gul og Rød). Electic spilles som nettoscore på hver af de 3 kombinationer af sløjferne. Ved sæsonstart melder kaptajnerne ud, hvordan de ønsker registreringen foretaget (skal der afleveres scorekort, skal vi selv indtaste osv.)

Samtidig med Electic spilles der en gennemgående turnering med point efter det af Dansk Golfunion udarbejdede pointsystem. I den gennemgående turnering, er det de 10 bedste runder for året, der er tællende.

 

Præmier:

De uddeles præmier ved den månedlige fællesspisning for den forgangne måned, for de 3 bedste i A- og B-rækken. Skulle der have været spilledage med meget få spillere, reduceres præmierne til en præmie for hver 6. spiller (altså kun 1 præmie hvis der kun har været 5 spillere).Der ud over er der præmier til afslutningen vedr. Electrics og den gennemgående turnering.

 

Handicapgrupperinger:

Der spilles i 2 grupper. Den gruppe man er i ved sæsonstart, er den gruppe man bliver i hele sæsonen.

  • Gruppe A (< hcp. 23)
  • Gruppe B (>/ 23,1 til hcp. 36,0)

Der er en handicap begrænsning på hcp. 36, og skulle du have et handicap, der er højere reguleres det til 36 i turneringerne, men dit hcp. reguleres efter dit hcp.

Bare rolig – det har vi styr på:-)