02. apr:
Stjerneskud bestående af sæsonens fladfisk, dampet hvid fisk, røget laks, håndpillede rejer & citron
Pris: 125,- per person
30.apr:
Hjemmelavet fiskefrikadeller med friskbagt rugbrød, remoulade og tyttebær
Pris: 110,- per person
28.maj
Cæsarsalat med kylling, brød & smør
Pris: 110,- per person
25.jun
Hovedret: Unghanebryst ala kylling danoise med agurkesalat, rabarberkompot, nye kartofler & sky sauce
Dessert: Friske jordbær med fløde og mælk
Pris: 150,- per person
06.aug
Hjemmelavede frikadeller med kold kartoffelsalat, agurkesalat og grov sennep + rugbrød
Pris: 110,- per person
27.aug
Pariserbøf med, rødbeder, kapers, løg, æggeblomme & peberrod
Pris: 110,- per person
24.sep
Svampe bacontærte, med efterårssalat, dressing. Hertil brød og smør
Pris: 110,- per person