Her er resultatet af lodtrækningen til afslutningsmatchen den 14. oktober, som blev foretaget til fællesspisningen den 6. oktober.

Kæmpe tak til de 2 sponsorer “Klinik for Fysioterapi” v/Jan Heinrich og “Supervin”, som var værter denne aften, for rigtig dejlig mad og drikke, dette medvirkende til rigtig god og munter stemning hele aftenen.

Endvidere tak til “GS Nord” v/Kim Jensen for præmierne til nærmest flaget vinderne.

 

Holdsammensætning 1 Afslutning 2022

 

Lige en reminder på programmet den 14. oktober:

Kl. 12.00

Frokost bestående af 2 stk. smørrebrød og en fadøl/sodavand til 100 kr. Betales i restauranten.

Kl. 13.00

Gunstart, der er præmier på alle par 3 huller til tættest på flaget.

2 mandsturneringen afgøres ved at stableforscoren for de 2 spillere lægges sammen, og de højeste sammenlagte scorer løber med præmierne.

Parallelt med spiller vi en 4 mands holdturnering, hvor stableford scoren for bedste score, næstbedste score, og den laveste score lægges sammen på hvert hul, og de højeste sammenlagte scorer løber med præmierne.

Kl. 17.00

Ølspil afregnes, hån mv. udbasuneres, samt en snak om ”dagens detalje” i jeres bold aftales, da der er præmie til den bedste ”dagens detalje” senere på aftenen.

Bad og omklædning – der er er ingen dress code!

Kl. 18.30

Festmiddag, hvor vi kan afsløre menuen er:

Mandebøf (200g), bearnaise, kartofler, lidt grønsager, og dessert.

Kokken har lovet det bliver rigtig godt, og dette koster kr. 300, som afregnes i restauranten.

Der er aftalt en god pris på vin denne aften.

 

I løbet af aftenen skal vi have uddelt præmier for langt mere end 10.000 kr., have generalforsamling, måske en enkelt tale. Festligt bliver det😊

Vi ser frem til denne dag, og vi håber I kommer og gør det til en helt fantastisk dag, som vi kan se tilbage på hele vinteren indtil det bliver sæson igen.

 

Venlig hilsen

 

Kaptajnerne