Månedens billeder .....og gamle billeder

Månedens billeder sæson 2024

Flot var der i meget af januar 2024 – men Golfspil: NEJ ……det blev der ikke meget af!

Tidligere sæsoners billeder.

4. december 2023

Mette skrev ud før dagen: “I sne står urt og busk i skjul”

– det betød at hverken bolde eller huller ville kunne findes, så derfor foreslog kaptajnerne en travetur i stedet for umuligt spil.

En strålende ide med en fin frostsne-travetur uden en vind. Alle, der havde lyst til at få luftet vinterstøvlerne, mødte op i klubhuset kl. 11, så vi kunne nå i hus til frokost, sange, præmier, pakkespil ….og ikke mindst en masse snak.
GOD JUL til alle

20. november 2023

Bidende kold novemberdag med årets første sne…….men flot flot vejr!!

Det blev kun til 9 huller for nogle og 12 til andre – til gengæld var der dejligt varmt i tårnet og varme drikke hjalp med at tø de frosne lemmer op 😉

9. oktober 2023 – Afslutning med Spil og Spis

Så kom vores afslutningsdag stormende – måske modsiger det, at vejret var blikstille og solrigt – flere gik i bare arme på de første ni huller. Senere blev det ind imellem lidt efterårskoldt, men natten før havde vi jo også frost.

Ordet “Stormende” henviser til, at sæsonen er gået alt alt alt for hurtigt!
Men det at spille golf er forhåbentligt noget, mange vil fortsætte med vinteren over – så meld jer endelig på hos andre mandagspiger mandag, onsdag eller torsdag på alm. golfbox.
Stor TAK til kaptajnerne for en godt tilrettelagt sæson – og når ret skal være ret, kan de jo ikke gøre noget for alle de mange regn-, torden-, lyn- og stormvejrsdage der har ramt mandagspigerne …….måske dagen i dag har været kompensation for “en vis herres” dårlige samvittighed 😉

PS: Så har der sneget sig et billede ind af Lis Beck og Inge Lis Johannesen fra sidste mandag.

11. september 2023 – Kør Selv Tur til Øland

10. Sep. var der aldeles smukt og mega varmt vejr …… så alle håber selvfølgelig, at sådan et vejr ville fortsætte og begunstige vores Ølandstur 11. sep. – men NEJ!
Ret tåget ved kørsel til Øland
– kaffe og dejlige rundstykker (smurt hjemmefra af Jane) med go´ ost og dejlig hjemmelavet hindbærmarmelade. TAK for det Jane!

Og så blev alle vist enige med stedets match-arrangører og vore egne kaptajner om at gå ud så hurtigt som muligt pga kommende regn-, torden- og lynvejr.
Øland havde været så venlige at booke banen i så lang tid, at vi kunne køre med Omvendt Gunstart på hullerne 16, 17, 18, 1 og 2, hvilket ville betyde, at alle sluttede deres runde i nærheden af klubhuset – godt tænkt og fin service, da vi jo skulle spise sammen efter spil – der var bestilt Stjerneskud.
Men så let går det ikke, når vejrguderne ikke er taget i ed – Husk lige det en anden gang kære kaptajner!
Mega sorte skyer trak ind over banen, rumlen hørtes i det fjerne ……og efter at ha´ gået 10-11 huller gav de første piger op, da kulsorte skyer og lyn viste sig på himlen – de sidste gav først op efter at ha´ spiller 16 huller og efter at ha´ fået en opringning fra Inge Lis om at alle andre var i hus og havde taget hul på drikkevarerne – sidste hold havde talt sig frem til, at lynene var 10-12 km væk ……. men regnen var ved at blive ret heftig.
Herefter var der den sædvanlige gode mandagspige-stemning og -hygge omkring spisningen og skålerne – og klappepræmierne!
Kaptajnerne fik en aftale i hus om gratis erstatnings Greenfee til alle deltagende piger – ret flot!! – vi må sige at de er virkelig servicemindede på Øland, så der kan alle I andre godt tage op en tur ………..Rigtig fin bane med mange gamle træer – og tyk rough var der nogen der sagde 😉

Tak for i dag!

4. september 2023
Spil, Pink, Spis og Massage

Så kom sommeren bragende med 23 grader og fuld sol – DEJLIGT …….skønt golfvejr!
– så fik vi prøvet det også.
Vi spillede Pink Lady … og alle tænkte, at i år ville de have den Pinke bold med hjem og blande sig i flokken af hold, der kunne vinde præmie. Men NEJ! – sådan skulle det ikke gå. Ikke et eneste hold havde bolden med hjem. Selv var jeg på et hold, der ofrede på Gul 4 – og så var de spekulationer ovre.
Næste gang vi spiller Pink Lady, vil der måske være præmie til det hold, der holder længst ud – og denne gang var det et hold, der ved start på Rød 8 stadig havde bolden.
Vi kom svedige ind – og et bad gjorde godt!
Maden bestod af veltilberedte svinekæber med div. grøntsager + lidt sødt til kaffen.
Derefter trådte Grace op på scenen og fortalte lidt om massagens helbredende virkninger på nakke, lænd, sjæl og sind – alle lavede øvelser unger Grace´s kyndige vejledning ….og nogle var så heldige at få personlig pleje.
Alt i alt en skøn mandag.

27. – 28. august 2023
Viborg tur:

Så er vores to-dages tur til Viborg med mandagspigerne desværre overståe, og der er så kun tilbage at glæde sig til næste sæsons udetur……til hvor?
– NEJ! Vi kan selvfølgelig også glæde os over, at vi alt i alt haft en rigtig fin tur, hvor vi var lovet skybrud med lyn og torden den første dag – men slap for en dråbe lige med undtagelse af sidste hold på sidste hul ……. så det var nådigt sluppet når man tænker på de sorte skyer, der trak ind over og rundt om – og skyer som gav nogle rigtig fine billeder.
Andendagen var langt mere solfyldt og varm med en smule kold blæst ind imellem.

Golfhotellet i Viborg levede vist ganske fint op til alles forventninger både med hensyn til værelser, mad, sandwich og afstand fra golfbanen.

Vi takker kaptajnerne, som – med et stort arbejde på mange fronter –  har gjort det muligt for alle vi nydende medlemmer af mandagspigerne bare at deltage i et vel tilrettelagt arrangement……STOR ros til jer!!!
PS: Vi glemte at tage et gruppebillede – ØV!

26. juni 2023
Sommerafslutning:
Forårssæsonen er gået mega stærkt og mange havde vist glædet sig til en go´ gang golf at slutte foråret af med, men sådan skulle det ikke være!
Torden, lyn og masser af regn var på tapetet, og flere afbud til spil rullede ind – alle var dog indstillet på at komme til spisning og hygge.
Jeg medbragte raflebægre, terninger, Sequence, Partners og strikketøj (sidstnævnte dog kun til eget forbrug)
Det blev en rigtig hyggelig eftermiddag, hvor der blev spillet, strikket, grinet, snakket og drukket iskaffe. Ja, vi hygger os også sammen uden golfspil – for resten var der seks piger der sluttede eftermiddagen af med 9 huller …….og lidt regn 😉
LL

22. maj 2023
Endelig endelig endelig ….fik vi mandagspiger en dag i AaGK, hvor runden blev foretaget i stille vejr og fuld sol, og da alle varme piger kom i land og slog sig ned på terrassen blev der drukket, hygget og ikke mindst snakket – snakket – snakket!! Og heldigvis kom der et let skydække ind over.
En go´ dag – og Charlotte behøver vist ikke være utilfreds med sin score, der var tørt på banen og bolden kunne jo hoppe hvorhen, den ville 😉 …..måske i flere bunkers – hvem ved? – og greens var sindsygt hurtige!

15. maj 2023
Så lykkedes det at komme af sted på årets første udetur, som gik til Sæbygaard med bus.
Der havde ellers været mange spekulationer over, om vi overhovedet kunne komme af sted, da Danske Vognmænd på forhånd havde varslet Vejblokade ved motorvejstilkørsler 15. maj fra kl. 6:00 pga nye afgifter regeringen rasler med.
Kaptajnerne havde dog så meget hår på brystet, at de godt turde lade os tage af sted – hvad gør man ikke for at bevare gode, sjove og hyggelige sociale sammenkomster?
Ingen – ej heller Jane – havde dog regnet med, at man ikke kunne komme til Aalborg fra Blokhus pga kø-dannelse af biler, der ønskede at undgå blokering i sydgående retning af motorvejstilkørsler 🙂
…….det værste derved var, at Jane havde rundstykkerne og En Enkelt i sin bil, og hun måtte køre direkte til Sæby for at nå frem…….SÅ! Hvad med os….i bussen?
Laila og Randi havde i øvrigt også problemer med at komme fra Nørre Sundby, men Fruen fra Lindholm havde taget sine forholdsregler og var taget hjemmefra i god tid 😉 – så Bente stod som nr. 1 ved opsamlingsstedet ved Hasseris Kirke.

Vi kom af sted – og heldigvis ingen blokering ved tunnelen i nordgående retning 🙂 – og vi fik da en lille kop kaffe i bussen.
Rundstykkerne kom på bordet i Sæby ….vi nød dem, kaffen og En Enkelt i strålende sol inden første bold skulle på banen.
Sæbygaards bane er en dejlig bane og med det dejlige vejr, var der da også en del mandagspiger, der scorede rigtig rigtig fint.
Da alle var i hus, blev der serveret stjerneskud og drikkevarer …….billige 😉
En dejlig dag!
– og tak til kaptajnerne for god tilrettelæggelse. Vi glæder os allerede til Viborgturen.

8. maj 2023
……. Stadig vild storm men ingen regn.
Som det ses var der glæde, da folk kom ind og kom i læ
Inge Lis og Käte indtog som de første den nye bænk.
Vi glæder os nu Sæby ….hvis ikke Vognmændene sætter en Vejblokade op?????

1. maj 2023
Føj for en 1. maj ……. vild storm og mega meget regn – Randi havde ikke før spillet i sådan et “Uvejr”, men Lone havde da overskud til at opdage en nyplantet pind ved søen – ´ka´ den blive til et træ??
Vi burde vist ha´ været taget til Dyrehaven og spille. Der er der raporteret om dejlig varme og solskin ……….men mon det nu også kan passe?
Her var der i hvert tilfælde ikke basis for at tage billeder, men 33 piger trodsede regnen og gik 18 huller – FLOT klaret!!!

24. april 2023

Hele sidste uge var vejret skønt – varmt og solrigt!

……men det kunne ikke siges om vejret denne mandag – det var grumset, gråt og vådt, men knap 30 piger trodsede vejret og gik alle eller lidt færre huller end vanligt. Kun de mange fasaner på banen var i forårshumør, og en han forsøgte flere gange at lokke en hun med i skoven …… det lykkedes til sidst!

Heldigvis kunne der tælles ned til kagemand, kaffe og bobler i Tårnet, som flere ankom til som druknede mus.
Anledningen var min 75 års fødselsdag 23/4 – og det blev til en rigtig hyggelig afslutning på en våd golfdag ……Jeg takker alle for at deltage og sprede en dejlig stemning med hygge og go´ snak
Kærlig hilsen Lis Lundby

27. marts – Sæson 2023

Åh! – så kunne vi endelig komme på græs igen – og uden bærebag og kunstig måtte til at slå fra, men med den dejlige “Lay Up-regel” …….og et kast med bolden/Norsk SlagSpil.

Der var en snakken og en krammen ved Starters House og beretninger om 30 grader i Spanien, fantastiske golfbaner og gode hoteller – nogle var helt høje og andre var bare godt misundelige 😉

Vi var heldige med vejret på Aalborg Golf Klubs skønne anlæg denne dag – høj sol, lidt blæst og temperaturer, der nåede op omkring 5 grader, men tøj kan gøre meget!
Da vi efter 18 hullers spil kom i Tårnet repeterede Mette lige lidt af det vigtige, og de der ikke var til stede, må ty til hjemmesiden, hvor der bl.a. står om 9-hulsrækken under punktet “Mandagspiger – 3 rækker”. Det er også her, men melder sig, hvis man for det meste ønsker at spille 9 huller – Listen over 9-huls spillere opdateres efterhånden som folk melder sig via formularen – husk at 2 stk 9-hulspiger kan ikke gå ud sammen.

Udeturene er også kommet på hjemmesiden …… næsten færdigskrevet 😉

VI fik til spisning en rigtig dejlig Skipper Labskovs og kaffe med lidt sødt.

Efterår 2022

Jeg får lyst til at gentage, at rigtig mange mandagspiger boltrer sig på golfbanen mandag, onsdag eller torsdag i dette efterår og sikkert også, når det bliver vinter – f.eks. var vi 17 mandagspiger sidste mandag.
Dette er en opfordring til alle mandagspiger om at holde øje med GolfBox og skrive jer på tomme pladser hos andre mandagspiger ……det er dejligt at komme ud i rimeligt vejr og holde formen lidt ved lige – og sjovere end bare at gå en tur

– samt hyggeligt at få en go´ sludder efterfølgende i restauranten eller på terrassen.
Så kom op af sofaen …den ku´ trænge til at hvile sig 😉

TOUR d´SYDTHY anno 2022

Så blev årets udetur med overnatning afviklet 29-30/8-2022.

……og sikke en tur! En flok glade piger mødtes til morgenkaffe i Sydthy Golfklub inden første dags spil ……og hvilket spil med vindere mellem 37 og 44 point – Hva´ siger I så? Ja, rigtigt! –  “Dygtige mandagspiger”
Jane og Merete H havde bagt de mest vidunderlige kager til kaffen efter spil. – Stor tak til jer!
Terassehygge på Hotellet med kølig hvidvin var et krav efter en varm dag på banen i bagende sol uden en vind.
Maden i restaurant Thingaard i Hurup var SUPER, humøret var højt og snakken gik inden sengetiden indfandt sig – vi skulle jo tidligt op til Gun-start kl 9:00.
Andendagen blev en tro kopi af førstedagen både hvad angik humør, vejr og spil/point.
SÅ stor tak til Inge Lis og Merete H, som har arrangeret denne dejlige tur – og mega mange tak til Inge Lis for masser af sponsorater (Skønt med SÅ gavmild en pige) ….STORT knus til dig Inge Lis.
OG ……Masser af tak til Jytte Feiner, som havde sponseret bolde til turen.

Så indfandt sommer-golf-vejr sig …..og sikke en lise at spille i stille vejr med sol og lette skyer.
Sebber golfklubs personale var – som altid – super venlige og hjælpsomme (og solgte store glas vin til 20 kr.), og banen med sin smukke udsigt fra flere huller dejlig at genbesøge. Hermed lidt stemningsbilleder fra 30. maj 22

Udover spil i mega storm var der kaptajns-snak, hygge under spisning, præmieoverrækkelse og træning under ledelse af Fys Morten og med Anne Marie som medie

Hyggelig 2. maj!

Der var ikke mange billeder fra april, men her får I så en solnedgang fra Saltum med sand fra Sahara.
MEN dette er en opfordring til jer om at sende gode, sjove, finurlige billeder fra mandage på banen – så ser jeg, hvad der kan blive plads til, men hellere for mange end ingen billeder 😉

28. marts
Åbningsmatchen blev en blæsende affære.

….men humøret fejlede bestemt ikke noget og det var tydeligt, at folk var glade for at gense hinanden.

Gamle billeder