Scoreindtastning

Pr. 12. april 2021:
Dansk Golf Union, DGU har jo fra i år ændret en hel del …. både med hensyn til handicap regler og med indrapportering af scores.
Her vil vi kaptajner gerne uddybe lidt for jer om de handlinger, I fremover som spillere kommer til at udføre før og efter hver mandag.

 1. I skal nu fremover – fra den 26. April – også tilmelde jer almindelige mandagsmatcher via ”Klubturneringer” i GolfBox
 2. Ved tilmeldingen får I som noget nyt mulighed for selv at vælge tid, således vi stadig kan opretholde vores intentioner om at spille med så mange forskellige spillere som muligt hen over året.
  …..Husk at klikke “Fortsæt/fortsæt” efter dit valg af TeeOff og dermed tilmelding.
 3. Før spil “offentliggør” kaptajnerne Startlisten, som I på vanlig vis får tilsendt link til via mail fra GolfBox.
  I samme mail får I en kode til online indtastning af jeres holds scores.
 4. Nu er vi så henne ved mandag:
  I går ud og spiller som normalt – fører scorekort som normalt – og
  når I kommer ind, skal I så udføre den online scoreindtastning (klik på linket i jeres mail)
  – én spiller fører for alle tre …… og I skal være omhyggelige med at taste det rigtige antal slag, så hopper den selv videre til næste spiller og når alle spillere er tastet ind på et hul hopper den selv videre til næste hul.
  Hvis en spiller har fået en streg tastes “Saml op” (Ved slagspil er der ingen “Saml op-knap”)
  Når alle spillere og alle spillede huller er indtastet (uanset om man kun har spillet 9, 12 eller et andet antal huller) behøver man ikke gøre andet – alt bliver registreret og der er INGEN AFSLUTNINGSKNAP.
  Man kan – hvis man har lyst – evt. se leaderboard ved at klikke på “Pokalen”, men den kan godt være lidt langsom med opdateringen, så vær lidt tålmodig!
 5. Kaptajnerne går efter spil til GolfBox, og ud fra jeres indtastninger finder de vindere i A- og B-rækken (og GolfBox tager heldigvis ved point-lighed selv højde for, hvem der er bedst på de sidste huller).
  Kaptajnerne lukker også for yderligere scoreindtastninger samt registrerer scores til regulering – kan ses i jeres score arkiv i GolfBox.

NB:
– Hvis I har mod på det – og det er ikke så svært – kan I føre scores ind online på banen.
En spiller fører så for alle tre med mundtlig accept fra de øvrige.
Flere mandagspiger har prøvet det – og har klaret det til UG 😉

Mange gode golfhilsener fra
Kaptajnerne