Tilmelding til PBS
Vi opfordrer alle medlemmer til at tilmelde sig PBS!

Med Betalingsservice kan du tilmelde dit golfkontingent til automatisk betaling. Det er super smart, for det betyder at:

  • du slipper for at betale manuelt hvert halve år
  • dit kontingent bliver betalt lige indtil, at du selv stopper betalingen eller afmelder aftalen
  • du undgår ubehagelige overraskelser som rykkere og rykkergebyrer
  • du altid har styr på din kontingent indbetaling
  • og at du sparer golfklubben for omkostninger ifm. opkrævning af kontingent

Kontakt sekretariatet for tilmelding til PBS.

Tidlig kontingentopkrævning
Sidste sæson lancerede vi ideen om at opkræve betaling af kontingent i midten af december, i stedet for i begyndelsen af januar. Dette initiativ blev igangsat for at give os en væsentlig rentebesparelse.
I indeværende sæson har vi et mindre træk på kassekreditten, men det koster stadig en del at trække på kreditten. Så af denne grund vil vi igen i år gerne at vi får kontingentbetalinger ind allerede nu, for at opnå denne rentebesparelse endnu en gang.
Generelt arbejder vi stadig på at gøre klubben uafhængig af kredit i banken – og vi er heldigvis i den rigtige retning. Derfor sætter vi pris på alle de, som vælger at betale inden medio december.
Vi udsender kontingentopkrævning d. 7. december. Udsendelsen af opkrævning sker til den e-mail du har tilknyttet i Golfbox. Mailen sendes fra vores kontingentsystem send@farpay.dk, så hold øje med om du har modtaget den – bemærk om den evt. ender i din mappe med uønsket post. Hvis du er tilmeldt PBS, så modtager du stadig fakturaen i din indbakke, men der vil ikke fremgå en betalingskode.

Pink Cup 2022
Aalborg Golf Klub ønsker fortsat at støtte op om den gode sags tjeneste, men kun hvis vi kan finde en tovholder der kan stå for det administrative og koordinere arrangementet.
Kunne du have interesse i dette, så kontakt sekretariatet på mail@aalborggolfklub.dk eller 98 34 14 76

Opsamling af bolde på drivingrange 
På torsdag d. 2. december kl. 10:00 har vi brug for hjælp til opsamling af bolde på drivingrange. Har du tid og lyst kunne vi derfor godt bruge din hjælp. Vi sætter stor pris på de mange frivillige hænder i Aalborg Golf Klub!