Bagmærker
For sæsonen 2022 vil vi introducere en Marshall-ordning. Dette betyder helt konkret, at vi med hjælp fra frivillige vil forsøge at forbedre kapaciteten og flowet på banen, synliggøre no-show problematikken og tjekke gyldig spilleret. Sidste nævnte betyder helt konkret, at det ikke længere er nødvendigt med det lille årstal på bagsiden af sit bagmærke, men man skal stadig have sit Aalborg Golf Klub bagmærke på sin golfbag.
Kunne du tænke dig at medvirke i klubbens frivillig korps, så tag endelig kontakt til klubbens sekretariat på mail@aalborggolfklub.dk. For at blive frivillig i Marshall-ordningen skal man selvfølgelig være service-minded samt smilende 😊
Læs mere om vores frivillige og de mange muligheder – her

Slut med COVID-19 restriktioner
Den anden dag kom regeringen med det glædelige budskab, at alle restriktioner i samfundet bortfalder fra 1. februar. COVID-19 karakteriseres ikke længere som en samfundskritiks sygdom, og dette betyder at der ikke længere stilles krav til brug af mundbind i klubhuset. Når restauranten genåbnes omkring uge 7, vil der ej heller stilles krav om coronapas.

Vintermåtte til brug på banen
Da vi går lysere tider i møde, kan vi se at der er kommet flere medlemmer ud for at spille og det gælder også i weekends. Hvis man endnu ikke har fået købt en vintermåtte til brug på fairway og ikke har mulighed for at komme i sekretariatets åbningstid, vil vi derfor gerne tilbyde, at medlemmer kan skrive til kontoret for at bestille en vintermåtte, som vi kan lægge ud til afhentning i weekenderne. Vintermåtte skal så blot betales over MobilPay (nr: 34050) og prisen er kr. 75,-.

Sløjfeplan uge 5
Fra på mandag d. 31. januar flytter vi vinterbane til Danske Bank Blå / TeeJays Gul. Og da vi går mod lysere tider, så vil der nu være åbent for tidsbestilling fra kl. 08:00.