I 2017 har vi haft hold med i B- og C-rækken i Regionsgolf Danmark. Turneringen er den største holdturnering for klubgolfere i Danmark, og man vil komme til at indgå i en spillertrup, der svarer til éns handicap, idet turneringen afvikles i A, B, C og D rækker.

Turneringen er inddelt i puljer, således at man typisk skal spille 3 udekampe og 3 hjemmekampe mod omkringliggende klubber. Er holdet dygtigt og vinder puljen, går man videre til landsdelsfinaler (på neutral bane), og vinder man her, videre til landsfinalen.

Kampene ligger typisk mandag eftermiddag fra kl. 17.

Handicapgrupperne går fra:

A-række, minimum handicap 4,5
B-række, minimum handicap 11,5
C-række, minimum handicap 18,5
D-række, minimum handicap 26,5

Man skal have EGA handicap og være fyldt 21 år samt være fuldtidsmedlem for at kunne deltage.

Der spilles hulspil over 18 huller med 1 damesingle, 3 herresingler og 1 mixed foursome. Damer spiller fra rød tee og herrer fra gul tee, eller hvad der er sædvanlig klub-tee. I A-rækken kan holdkaptajnerne aftale, at der spilles fra blå/hvidt teested, eller hvad der måtte være tilsvarende disse teesteder. Singlerne spilles som 2-bolde. Der spilles fra scratch i alle rækker.

Betingelsen for at holdet tilmeldes, er at der blandt spillerne på holdet udpeges en holdkaptajn, der tager sig af det praktiske med at koordinere kørsel, bestilling af mad mv.
Seneste tilmeldingsfrist er 7. december.

Har du lyst til at deltage, kan du tilmelde dig herunder: