Tak for hjælpen!

Søndag den 2. oktober sagde klubben tak til de mange frivillige hjælpere, der tog en tørn ved Made in Denmark Challenge i juni/juli måned.

Til lejligheden var der opfundet en Aalborg Scramble, som spillerne tog godt imod.

Det viste sig desuden, at en yderst vrangvillig greenkeeper havde klargjort banen, og det gav nogle anderledes teesteds- og flagplaceringer end vi er vant til. Bl.a. var der flyttet rundt på teestedsklodserne og flagene stod nogle steder uden for green, og sågar enkelte steder i bunker. På andre greens var der opsat blå pæle med sort top, hulkopperne havde forskellig størrelse og nogle var ikke sat helt ned, hvilket alt sammen besværliggjorde det i forvejen svære spil. Ekstra udfordringer, som spillerne dog tog i stiv arm.

Desværre måtte spillet afbrydes inden tid på grund af tordenvejr, og det sendte turneringsledelsen på arbejde, fordi spillerne på grund af gunstart ikke havde spillet de samme huller.

Der blev dog fundet vindere og disse blev kåret under den efterfølgende fællesspisning.

Vinderholdet bestod af Michael Frølich, Lisbeth Jakobsen, Finn Villadsen og Connie Kjærgaard, mens Runner Up blev Johnna Møller, Lena Lundbak, John Møller og Alexander Eckerdal.

Vinderne blev belønnet hver med et Made in Denmark flag signeret af Bernd Ritthammer, der vandt Made in Denmark Challenge. 2. pladsen blev belønnet med en Made in Denmark paraply.

Til slut blev der trukket lod om 2 stole signeret af de Aalborg-spillere, der deltog i Challenge Tour turneringen samt af vinderen, Bernd Ritthammer og af John Hahn, der satte banerekord. Stolene blev vundet af James Dowsett og Jens Frølich.

Se en lille video fra dagen herunder:

MIDC 2016 frivilligdag from Aalborg Golf Klub on Vimeo.

Del det!