KLUBMESTERSKABERNE

Tilmelding er åben til årets klubmesterskaber der afvikles lørdag og søndag d. 17. & 18. september.
Siden 1940 har Aalborg Golf Klubs fremmeste golfspillere dystet om klubmesterskabet i slagspil.
Hvis du skal have dit navn på pokalen anno 2022 skal du tilmelde dig HER

Klubmesterskab – slagspil:
Lørdag den 17. september spilles på sløjfen Gul/Rød.
Runde 1. Løbende start fra kl. 8:00 på Gul 1. (gælder alle rækker)
Runde 2. Løbende start fra ca. kl. 13:00 på Gul 1. (gælder mesterskabsrækkerne & midage-rækkkerne )

Søndag den 18. september spilles på sløjfen Gul/Rød.
Runde 2 for senior-, veteran samt juniorrækkerne og runde 3 for mesterskabsrækkerne og midage-rækkkerne. Løbende start fra kl. 08:00 på Gul 1.

Turneringsform:

Mesterskabsrækkerne  – 54 hullers slagspil, scratch i dame- og herrerække (officiel klubmester). 36 huller lørdag og 18 huller søndag fra backtee (herrer fra hvid tee og damer fra blå tee)

Midagerækkerne spiller også 3 runder 36 huller lørdag og 18 huller søndag fra klubtee (herre fra gul tee og damer fra blå tee)

Veteran- og seniorrækkerne – 36 hullers slagspil, scratch i dame- og herrerække. 18 huller lørdag og 18 huller søndag fra klubtee (herrer fra gul tee og damer fra rød tee)

Turneringen er tællende til handicapregulering.

Deltagerbegrænsning:
Kun for medlemmer med fuldtids medlemskab og hjemmeklub i AaGK. Max handicap 20 og max handicap 10 for mesterskabsrækken herre.

Der er ingen turneringsfee.

Tilmelding:
Senest mandag den 13. september kl. 12:00 i Golfbox. Der kan ikke eftertilmeldes efter dette tidspunkt. Ved tilmelding skal der angives i hvilken række man ønsker at deltage.

Gennemførelse:
For alle rækker i begge turneringer gælder det at der skal være 1 deltager i rækken for at den vil blive afviklet.

Præmier:
For alle rækker gælder følgende: Der vil være præmie til nr. 1 og runner up.

Afgørelse:
Ved delt førsteplads i en række efter turneringernes afslutning spilles hul 18 (max 3 gange)derefter hul 17-18. Øvrige placeringer afgøres vha den matematiske metode jf AaGKs generelle turneringsbetingelser.

Desuden gælder følgende:
Caddie er ikke tilladt. Buggy er ikke tilladt uden særlig tilladelse, som kun kan gives ved fremvisning af lægeerklæring.

“GÅ HJEM MØDE” MED STONEHENGE

Torsdag den 8. september afholder en af golfklubbens sponsorer, Stonehenge Fondsmæglerselskab, ”gå hjem møde” i Restaurant Jægerspris i tidsrummet 16.00 til 17.30.

Medejer Flemming Vognsen udtaler omkring arrangementet:  “Vi har et rigtig godt samarbejde med Aalborg Golf Klub, og vi vil gerne udbygge dette, og vi har derfor længe tænkt over muligheden for at afholde et kundearrangement i klubben og for klubbens medlemmer, og det gør vi så nu. Og der findes vel næppe bedre timing ift. lige at få taget temperaturen på verdensøkonomien og aktiemarkedet end lige netop nu, hvor vi kæmper med både stigende renter, inflation og krigen i Ukraine.

Så vi håber at rigtig mange har interesse i at høre vores indslag – det skal nok blive både relevant og spændende. Tilmelding til arrangementet kan ske til Flemming på mail: fv@stonehenge.dk eller mobil 30153649. Der vil også ligge informationsmateriale omkring arrangementet i klubben i den kommende tid.

Mike fra Restaurant Jægerspris har lovet, at der kommer nogle små anretninger og øl, vin og vand til arrangementet. Vi håber på at rigtig mange har lyst til lige at få en status fra os, slutter Flemming Vognsen fra Stonehenge.

GOLFREJSER MED MARCUS & JONAS

Marcus & Jonas har nu planlagt rejser i både efterår og vinter 2022/2023.
Læs mere om begge ture ved at klikke herunder:

FRIVILLIG DAG DEN 2. OKTOBER

I Aalborg Golf Klub værdsætter vi de mange ildsjæle!
I en forening som vores er vi dybt afhængige af de mange frivillige der dagligt hjælper med forskellige opgaver, for at klubben fungerer på bedste vis.
Dette har vi stolte traditioner omkring og opgaver, store som små, er til gavn for alle der besøger Aalborg Golf Klub.
For at hædre vores frivillige arrangeres hvert år en “Frivillig dag”, hvor vi lukker banen til 18-hullers turnering og efterfølgende fælles spisning udelukkende til de mange frivillige der hjælper til i Aalborg Golf Klub.
Så har du været frivillig i 2022 har du nu mulighed for at tilmelde dig arrangementet HER – bemærk der er gratis deltagelse.

Bliv prøvemedlem i 2023

Efterspørgslen på prøvemedlemskab for sæson 2023 er fortsat stor og vi har nu kun 5 pladser tilbage på det første hold i 2023.
Har du bekendte der ønsker at starte til golf er det derfor en god idé at få dem tilmeldt, og henvise dem til følgende link: