ÅBEN GENERATIONSTURNERING

Turneringsudvalget inviterer til Åben Generationsturnering den 21. august med gunstart kl. 09:00 på Audi Rød + Danske Bank Blå.

Turneringen er en holdturnering med 2 deltagere på hvert hold. Holdet skal bestå af ”2 generationer” der er i familie med hinanden, dvs. far-søn, far-datter, mor-søn, bedstefar/mor-barnebarn, onkel-niece, tante-nevø osv. – det er også tilladt at spille med svigerfamilie.

Der må gerne deltage spillere fra andre klubber end Aalborg Golf Klub.

Der spilles Greensome over 18 huller i 2 lige store rækker inddelt efter fælles sph. Der tildeles 7/8 sph af det udregnede sph til holdet. Der er maks. handicap på 36 for deltagelse.

Læs mere om turneringen HER

1. rykker udsendt vedr. kontingentbetaling

Vi oplever desværre at der er en del der ikke betaler deres kontingent rettidigt.
1. rykker er udsendt per e-mail og 2. rykker fremsendes på mandag d. 8. august hvor der samtidig vil være et gebyr på kr. 100,-
Til information vil spillere der ikke betaler kontingent rettidigt miste deres mulighed for bestilling af tider i Golfbox frem til manglende kontingent er indbetalt.

Har I de mindste spørgsmål mv. så kontakt endelig sekretariatet, og så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe jer – tlf. 98 34 14 76 eller e-mail: mail@aalborggolfklub.dk

Restaurant Jægerspris søger kok

Mike & hans team søger en ny kok med tiltrædelse hurtigst muligt.
Er du eller kender du en der er gastronomisk stærk og med erfaring indenfor faget? Besidder han/hende godt humør og brænder for at lave god mad af gode råvarer og i høj kvalitet? Så er det måske lige den de står og mangler hos vores skønne restaurant i golfklubben.
CV og ansøgning kan sendes til Mike Simonsen på info@restaurantjaegerspris.dk

Golfrejse med Jonas Thomasen

Rejs med PGA Pro Jonas Thomasen til det sydlige Spanien den første uge i november, hvor Hotel Isla Canela Golf venter os. Her bor vi på et dejligt Andalusisk inspireret hotel i udkanten af den spændende by Ayamonte. Opholdet indeholder Halvpension, hvor der desuden er drikkevarer med til middagene. Undervejs på ugen spilles der seks runder golf på stedets to egne golfbaner. Isla Canela Golf ligger lige udenfor døren, og her har man for nyligt åbnet et særdeles hyggeligt klubhus.
Valle Guadiana er stedets nye bane, der er helt ny renoveret – denne spilles også på turen.

Vi rejser direkte fra Aalborg til Faro!