International PAIRS turnering den 29. juli

Til jer medlemmer og gæster der skulle have pakket kufferten i uge 29, og derfor ikke kunne deltage i Åbne Aalborg Dage, er der nu endnu en god mulighed for at spille turneringsgolf fra alle niveauer i Aalborg Golf Klub.
Fredag den 29. juli byder vi nemlig velkommen til International Pairs turneringen for både medlemmer og gæster.
Turneringen er verdens største amatør golfturnering og det er første gang, at det afvikles i Danmark.

International Pairs afvikles ved løbende start fra kl. 09.00 og spilles som en fourball bestball.
Spillerne kan tilmelde sig enten som hold eller enkeltvis. Ved enkeltvis tilmelding kan du oplyse om eventuel makker ved tilmelding, så sætter vi jer sammen.
Ved ulige antal deltagere kan vi ikke garantere at alle kommer med, så vi opfordrer jer til selv at finde en makker.

Turneringsfee er kr. 200,- og gæster bydes velkommen til kun kr. 250,- i greenfee.
Der er præmier til hver 8. deltager (f.eks. 7 x 2 præmier ved 54 par).
Vinderparret kvalificerer sig til Danmarksfinalen på Great Northern, som afvikles den 6. september 2022 og med mulighed for at kvalificere sig til verdensfinalen der afvikles på La Cala den 14. til 18. november 2022.

Malthe Laustsen bliver Professionel Golfspiller

Malthe Laustsen har valgt at forfølge hans drømme som professionel golfspiller – og han glæder sig! I sidste uge deltog han i PGA Championship Landeryd Masters i Sverige, hvor han for første gang deltog med den professionelle titel til sit navn. Her leverede Malthe et flot resultat og endte på en samlet score i 7 slag under banens par og dermed på en delt 8. plads.
Malthe ligger lige nu på en flot 19. plads på den samlede rangliste, hvor han de næste måneder kommer til at kæmpe for en plads blandt top 5, som giver adgang til Challenge Tour’en i 2023.

Vi glæder os til at følge hans rejse mod DP World Tour!

Hamish Brown vinder flot EM-bronze til Danmarks herrer

For 8. år i træk har et af Dansk Golf Unions landshold sikret sig mindst én medalje ved de årlige Europamesterskaber for hold.
Denne imponerende statistik blev en realitet, da de danske forsvarende europamestre for herrer lørdag vandt bronzekampen mod mægtige England, ovenikøbet på englændernes hjemmebane på den traditionsrige linksbane og The Open-vært Royal St. Georges i Kent i det sydøstlige England.

Vores egen Hamish var med til at sikre bronzemedaljen idet han fra morgenstunden bidrog til at vinde en foursome. Matchen måtte dog ud i “forlænget spilletid” og Hamish og hans makker Jens Kristian vandt på 20. hul i matchen.

Endnu en flot præstation fra Hamish og vi glæder os til at se hvad resten af denne sæson kan bringe!

Vi ophæver midlertidig lokalregel

Fra dags dato spilles der under normale “handicapbetingelser” og lejeforbedring/oplæg på tætklippede arealer må ikke længere finde sted.
Den midlertidige lokal regel om lejeforbedring på fairways, der blev sat i kraft for at skåne bane og spillere, ophæves nu.
Det betyder, at vi fra dags dato spiller helt som normalt. Og naturligvis skal vi fortsat, som vi plejer, passe godt på banen, så den ikke lider unødig overlast.

Tag gerne en mulepose med græsfrø med ud og husk at rette nedslagsmærker i greens. På forhånd tak.

Husk kontingentbetaling

Kontingent for 2. halvår 2022 skal betales senest den 15. juli. Vær opmærksom på at faktura er sendt fra send@farpay.dk og den kan nogle gange ende i uønsket post. Hvis I ikke har modtaget en faktura, så kontakt venligst sekretariatet på mail@aalborggolfklub.dk