Fælles arbejdsdag torsdag d. 13. april 2023

Vi mødes i greenkeepergården torsdag fra 09:00 – 12:00

”Fælles” betyder, at det er et praktisk samarbejde mellem medlemmerne og personalet. Der vil i forbindelse med arrangementet afsluttes med grillpølser, brød og kolde drikkevarer.

Selvfølgelig er vi klar på, at det er en hverdag og dermed arbejdsdag for flere af jer medlemmer, men vi håber på stor tilslutning hertil alligevel. Uanset om man er frivillig i forvejen eller ikke endnu har betrådt denne vej, håber vi på jeres tilmelding.

Vi er også klar på, at der denne formiddag vil være stor mulighed for, at der vil forekomme gener for golfspillet på banen.

Afhængig af antal tilmeldte frivillige vil vi udføre arbejde på stierne, teestederne (ukrudt), bunkers (samle sten og løv) fylde turfhuller, fjerne ukrudt omkring solitærplanter/træer samt andre egnede opgaver.

Arbejdsgrupperne vil blive styret af en greenkeeper, og hvis man har særlige opgavekompetencer, kan man angive disse ved tilmeldingen.

Af hensyn til planlægningen vil vi gerne have jeres tilmeldinger senest mandag den 11. april.

Venlig hilsen

Personalet Aalborg Golf Klub

NYHED – Bestil lektioner online

Trænerteamet har nu indført online lektion booking. Det vil sige, at i fra i dag af kan booke lektioner hos en af trænerne via Golfbox, og kan vælge netop det tidspunkt, der passer jer bedst.

I kan se hvornår trænerne har tid, og booke en lektion på de tidspunkter, hvor de er ledige. Vi håber at tiltaget vil gøre processen nemmere for jer, når i gerne vil booke en tid hos en af trænerne. Vi glæder os til at se jer på træningsbanen.

De bedste golfhilsner

Trænerteamet

Falske e-mails fra bestyrelsen

Vi oplever i øjeblikket at enkelte medlemmer er blevet kontaktet på e-mail fra falske e-mail adresser, der udgiver sig for at være fra golfklubbens bestyrelse.
Der er bl.a. tale om e-mails fra formand.aalborggk@outlook.com. Vores formands e-mail adresse er formand@aalborggk.dk. Skulle I modtage e-mails fra den falske adresse bedes I blot slette.

HUSK – bekræft din starttid i Golfbox

Efter den seneste opdatering fra Golfbox app oplever vi desværre at mange medlemmer ikke bekræfter deres starttid. Vi er meget forståelige overfor de udfordringer der er med den nye app, men vi opfordrer samtidig til at man så benytter touch skærmene i klubhuset. Vi har for mange der forsvinder fra startlisten, og dette betyder at vi (Sekretariat og restaurant) ikke kan følge flowet på banen.
HUSK derfor at bekræfte din starttid inden påbegyndt runde.