De lyse nætter er tilbage…

Det er blevet Juni, og sommeren har nu også i kalenderen meldt sin ankomst over vores skønne bane i Nordjylland. Med en varm og tør Maj måned bag os, er vi nu trådt ind i en periode med lidt mere ustadigt vejr. Over den seneste uge har vi set alt fra 26 grader, solskin og vindstille turneringsvejr, til blæst, regn og tordenbyger. Den danske sommer er i sandhed både skøn og foranderlig.

Det slækker dog ikke synderligt på aktivitetsniveauet på hverken træningsanlæg eller banerne – og med både company days og interne tuneringer, er der nok at se til i klubben. I den forgangne uge fik vi afviklet Beierholms Golf Company Day, og denne fredag er det Nordea der byder velkommen til en lang række kunder og samarbejdspartnere. Næste uge byder vi velkommen til Linde & Partners, inden vi runder juni af med Nykredit 21. Juni. Herefter er der pause i Company Days indtil August.

Hjælp klubben med at få momsrefusion…

Som i tidligere år, vil vi gerne bede om din hjælp til en besparelse på vores momsudgifter. Vi kender endnu ikke resultatet af sidste års ansøgning, men har en formodning om, at det beløber sig i omegnen af 200.000 kr.

For at kunne beholde vores status som almennyttig forening, kræver det også i år, at mindst 101 medlemmer inden udgangen af året hver donerer 200 kr til foreningen. Dermed kan vi få refunderet en stor del af de momsudgifter som ellers vil være en direkte omkostning for klubben. Sidste års donationer på ca 27.000 kr sikrer dermed en tilbagebetaling på ca 200.000 kr.

Indbetaling kan foretages ved at overføre 200 kr til Mobilpay på 34050.
Husk kommentar : “Gave + Medlemsnummer”

Tak for din hjælp til at støtte klubben.

Har vi en grill mester i klubben?

Vores førstehold har igen hjemmekamp lørdag 15. juni, og derfor arrangeres grill fra ca 12.30 – 14.00. Vi mangler dog en frivillig der kan betjene grillen og dele pølser og brød ud til besøgende og publikum.

Har du lyst til hjælpe, så tag kontakt til Michael eller Hanne fra eliteudvalget på mail: michaelsorensen@aalborggk.dk eller hanne.thomasen@aalborggk.dk

Vi håber en af vore medlemmer kan hjælpe, da vi ellers må se os nødsaget til at aflyse arrangementet.

Til venstre et billede fra 25. maj, hvor det var Nicolas der stod for at grille pølser – der var høj stemning fra både stor og små, og vi håber på en tilsvarende god oplevelse den 15. juni 🙂

Midlertidig lokalregel udgår

Vi har i år haft en midlertidig lokalregel om lejeforbedring i det generelle område klippet til fairwayhøjde eller lavere. Reglen blev indført for at tilgodese spillere med uhensigtsmæssige lejer under spillet. Overfladerne på fairways er nu igen af en sådan kvalitet, at denne regel nu udgår og ikke længere kan benyttes ved spil på anlægget.

Bemærk dog at spilleren stadig har mulighed for lempelse såfremt man lander i områder med angreb fra Gåsebille- eller Stankelbenslarver. Såfremt spilleren anvender denne lempelse, kan der droppes inden for en køllelængde af referencepunktet, som defineres som det nærmeste punkt for fuld lempelse.

Læs mere om alle vore lokalregler her.

Shelter

Shelters har fået en opgradering

Vi har nu langt om længe fået renoveret vores shelters, som nu fremstår med ny sidebeklædning, tag/lofter er blevet repareret og kvaliteten er blevet løftet markant. Det var på tide, vore shelters var ved at synge på sidste vers.

Det betyder dog også at vi nu har helt friskt og ubeskyttet træ på vore shelters, og det går selvfølgelig ikke. Vi har et stort ønske om at få vore shelters frisket op med en lidt mere tidssvarende farve, og dermed få givet dem det visuelle løft de trænger. Derfor håber vi at der er medlemmer der har lyst til at give en hjælpende hånd og svinge en pensel. Vi stiller selvsagt materialer osv til rådighed, og der vil også være lejlighed til en forfriskning eller frokost efter indsatsen.

Vi håber nogen vil hjælpe, og beder jer kontakte kontoret såfremt I ønsker at bidrage. Der vil formentlig skulle males over et par gange eller tre, så vi får dem ordentligt beskyttet mod vind og vejr.

På forhånd tak for hjælpen 🙂

Nominering til Danmarks Bedste Golf Klub!!!

Aalborg Golf Klub er igen i år nomineret til Danmarks Bedste Golf Klub ved World Golf Awards. I flere år har vi været nomineret, men vi har endnu til gode at vinde i kategorien. De nominerede i år er:

– Aalborg Golf Klub
– Esbjerg Golf Klub (Marbæk)
– Holstebro Golf Klub (Skovbanen)
– Lübker Golf (Sand / Sky)
– Silkeborg Golf Klub
– Simons Golf Club
– The Scandinavian (Old Course)

Der kan stemmes frem til 6. Oktober, så husk at invitere venner, familie, bekendte, golf makkere og alle andre til at stemme 🙂

Du kan levere din stemme lige her!