Sommerplaner…

Vi er nu gået ind i ferieperioden for mange, og det betyder også AaGK træder ind i en periode med andre aktiviteter på banen. Company Days, faste ugeklubber og divisionsweekends afløses af greenfee spillere, medlemsrunder og en enkelt klubturnering. Det bliver derfor også et kort nyhedsbrev med få opdateringer..

Aktiviteter på banen

Som i tidligere år vender Aalborg Sportshøjskole tilbage og I vil derfor kunne møde deres kursister på banen mandag til torsdag i ugerne 28, 29 og 30. De har tider reserveret fra 12-13 disse dage, og vil ellers være at finde på træningsområdet. I uge 30 har vi endvidere en fuld match om fredagen, hvorfor denne i øjeblikket er booket frem til kl 16.15. Så snart vi kender det endelige setup vil tider denne dag blive frigivet.

Vores robotter nærmer sig også færdigstillelse, og I vil snart møde dem over hele anlægget. Dermed vil samtlige fairways samt enkelte andre områder på banen bliver klippet af disse. Vi er spændte på resultaterne og glæder os til at høre jeres mening om både klippekvalitet og deres færden på anlægget. Efter sommerferien vil vi bede jer give jeres input på både robotter og andet i klubben, og vi håber I vil tage jer tid til at besvare vores spørgsmål og komme med feedback.

Generelle tilbagemeldinger

Vi hører, heldigvis, mange gode og glædelige historier fra både gæster og medlemmer, og det virker til generelt at være positive tilbagemeldinger de fleste har om anlægget. Lad os fortsat værne om de gode oplevelser herude, så husk de små tips:

  • Hold et godt tempo på banen og vær klar til at slå når det er din tur
  • Luk hurtigere bolde igennem
  • Tag gerne turfposerne med rundt – og brug dem 🙂
  • Husk nedslagsmærker på greens – Ta’ 2..

Åbne Aalborg Dage

18. og 19. juli afholder vi igen i år Åbne Aalborg dage – et par festlige, sjove og gode dage med masser af præmier, spil over 2 dage, konkurrencer og meget andet. Hovedpræmien er et golfophold for 2 personer på Himmerland, så hop ind i Golfbox og meld jer til. I kan finde mere info om dagene her, samt melde jer til i Golfbox her.

Fredags Scramble

For jer med handicap 36-54 afholder vi fredag 2. august den første Fredags Scramble i samarbejde med vores sponsor Assess International. Der spilles 9 hullers scramble match med efterfølgende præmieoverrækkelse. Kom og vær med, find nye spillepartnere, prøv en alternativ og sjov spilleform og få en fantastisk start på August og weekenden.
Du kan melde dig til lige her
Ses vi?

UPDATE: Hjælp klubben med at få momsrefusion…

Som i tidligere år, vil vi gerne bede om din hjælp til en besparelse på vores momsudgifter. Vi kender endnu ikke resultatet af sidste års ansøgning, men har en formodning om, at det beløber sig i omegnen af 200.000 kr.

For at kunne beholde vores status som almennyttig forening, kræver det også i år, at mindst 101 medlemmer inden udgangen af året hver donerer 200 kr til foreningen. Dermed kan vi få refunderet en stor del af de momsudgifter som ellers vil være en direkte omkostning for klubben. Sidste års donationer på ca 27.000 kr sikrer dermed en tilbagebetaling på ca 200.000 kr. Det er for klubben et ganske markant bidrag, og har direkte indflydelse på vores evne til at udvikle anlæg og klub, hvorfor vi sætter stor pris på alle der bidrager – til gavn og glæde for hele klubben.

I skrivende stund har ca 86 medlemmer doneret til klubben, så vi mangler kun 15 medlemmer der ønsker at bidrage.

Indbetaling kan foretages ved at overføre 200 kr til Mobilpay på 34050.
Husk kommentar : “Gave + Medlemsnummer”

Tak for din hjælp til at støtte klubben.

Nominering til Danmarks Bedste Golf Klub!!!

Aalborg Golf Klub er igen i år nomineret til Danmarks Bedste Golf Klub ved World Golf Awards. I flere år har vi været nomineret, men vi har endnu til gode at vinde i kategorien. De nominerede i år er:

– Aalborg Golf Klub
– Esbjerg Golf Klub (Marbæk)
– Holstebro Golf Klub (Skovbanen)
– Lübker Golf (Sand / Sky)
– Silkeborg Golf Klub
– Simons Golf Club
– The Scandinavian (Old Course)

Der kan stemmes frem til 6. Oktober, så husk at invitere venner, familie, bekendte, golf makkere og alle andre til at stemme 🙂

Du kan levere din stemme lige her!