Status fra banen og nyt fra vore frivillige…

Første uge er nu gået med etablering af fairwayvanding på Linde & Partners Blå sløjfe, og det har været en uge med høj aktivitet og store fremskridt. Som det forhåbentlig er alle bekendt, er sløjfen lukket for spil i alle hverdage, for at sikre god arbejdsro til Agrometer. Det betyder at der kan arbejdes på sløjfen uden stop eller unødige risici for både greenkeepere og Agrometer, og dermed skulle vi gerne kunne etablere anlægget mere effektivt.

Mandag eftermiddag blev der gået i jorden på Blå 1, og det er et imponerende arbejde at følge. Der anvendes en special “plov”, som skærer ned i fairway hvor rørene skal placeres, herefter placeres rør, koblinger, dyser osv, og rillen kan herefter lukkes og fairway reetableres. Et stort stykke arbejde, som resulterer i en fairway der – med lidt efterbehandling fra vore greenkeepere, ser ganske uberørt ud.

Status efter første uge er, at hul 1 og 8 nærmer sig færdiggørelse, og vi fortsætter selvsagt arbejdet ud på de næste huller. Følg med her og på Facebook for mere information løbende.

Nyt fra vore frivillige kræfter på banen

Vi har over de seneste uger haft møder med stort set alle Klubber i Klubben (vi mangler et par enkelte endnu), for at afklare forventninger, ønsker og tanker om årets sæson. Det har været meget givende og positive møder, og vi ser med store forventninger frem til sæsonen foran os. Tak til alle kaptajnerne for at tage jer tid til at mødes med Pernille og Nicolas, og ikke mindst tak for de mange gode dialoger vi har haft.

Foran os venter selvsagt også endelig dialog og planlægning med Sporten, Turneringsudvalg, Juniorer osv – alt det får I mere nyt om når vi har det på plads.

Vi tror det bliver en rigtig god sæson, og vi glæder os til at samarbejde med  jer alle – tak for den store entusiasme og arbejdsiver I lægger i AaGK. 🙂

Vore frivillige på banen har også i forgangne uge været i gang – senest lørdag hvor der blev olieret møbler til vore udeområder. Der er stadig en del arbejde tilbage, så I er meget velkomne til at hjælpe til tirsdag 6. februar kl 10 i Greenkeeper gården. Der vil blive arbejdet nogle timer frem, så kig gerne forbi og hjælp til så vi kan beskytte vore møbler og skabe gode rammer for sommerens aktiviteter.

Husk også at melde jer til årets arbejdsdag, som bliver en sjov og god dag med både spisning, arbejde og spil på banen – meld jer til i Golfbox via linket herunder:

  • 10. marts
    Arbejdsdag med fokus på opgaver ved banen (Jesper fordeler opgaverne)
    Vi mødes til morgenmad, arbejder ca 4 timer og runder af med en let frokost. De der har lyst spiller efterfølgende 9 hullers scramble.
    Tilmeld dig på Golfbox her…

Har du også interesse og lyst til at deltage i vore frivillige arbejdsdage og events, så meld dig til i Sekretariatet eller direkte i vores Facebook Gruppe: AaGK Frivillig.

Rating af vinterbanen…

Vi har fået en del henvendelser om rating af vinterbanen, og Nicolas har derfor undersøgt sagen med både Golfbox og DGU. Som vi umiddelbart kan konkludere, så er der ikke fra DGU’s side lavet en officiel rating af vores vinterbane, og i Golfbox ser det ud som om der kun er foretaget justeringer af hhv Slope og Course Rating på sløjfen “Linde & Partners Blå / TeeJays Gul”.

I tillæg har vi i år tilstræbt at vore vinterbaner skal spille så langt som muligt, for at få en så god oplevelse af spillet som det går an i denne periode. Det betyder at den tidligere lavede justering heller ikke holder helt vand. To af vore dedikerede medlemmer – John Birknow og Henning Laustsen – har i den forløbne uge målt vore 3 vintersløjfer ganske nøjagtigt op, og med udgangspunkt i deres vurdering er der nu lavet en midlertidig rating af de tre sløjfer, som blev opdateret på banen i torsdags 1. februar.

For at sikre en mere nøjagtig og bedre rating af vinterbanen, har Nicolas aftalt med DGU at de nu laver en rating af vore tre sløjfer, som vil betyde at der kommer en opdateret Course Rating og Slope for alle 3 sløjfer. Vi gør opmærksom på, at det ikke betyder banen bliver handicap tællende, men udelukkende at de tildelte slag vil være mere akkurate og fair end tilfældet er for nuværende. Vi beder jer alle om tålmodighed indtil dette arbejde er færdiggjort.

Vi ønsker jer alle en god uge og håber at vejret holder sig på den gode side.

Med venlig hilsen
Teamet i AaGK