Vigtig information om spil på banen de næste 3-5 uger!
Efter et markant vejrskifte i weekenden, er det nu endelig blevet tid til både golf og arbejde på banen igen. Det betyder at vi nu kan igangsætte projektet med vandingsanlægget på Linde & Partners Blå, og det er i alles ønske at dette sker så gnidningsfrit og effektivt som muligt. Vi har dog også forståelse for at mange nu igen ønsker at benytte vores anlæg, og vi har derfor lagt en plan for spil de næste 3-5 uger, som forhåbentlig vil tilgodese begge aspekter. Vi har tidligere meldt ud om planen for spil i denne periode, men her følger både en uddybning og et tidsestimat. Det er vigtigt at understrege, at vejret fortsat spiller en stor rolle for hvor hurtigt projektet kan gennemføres. Det betyder at vi, som altid, vil holde jer løbende orienteret om arbejdet så I kan følge med både i Nyhedsmails og på hjemmesiden.

Agrometer som foretager selve nedgravningen og installationen af vores vandingsanlæg forventer at starte arbejdet op på Linde & Partners Blå mandag morgen den 29. Januar. Arbejdet estimeres at tage ca 4-5 uger (afhængig af vejret selvfølgelig), hvorefter de manglende huller på Audi Rød (hul 4, 5, 7 & 8) samt på Teejays Gul (hul 8) skal laves. Arbejdet foretages i hverdagene, og Linde & Partners Blå sløjfe vil derfor være lukket for spil når Agrometer er til stede på banen. Det vil derfor være Teejays Gul og Audi Rød der er den gældende 18 hullers sløjfe i hverdagene. Det er dog værd at bemærke at både Teejays Gul og Audi Rød stadig er meget våde og slider med høj vandstand i alle søer og vandløb. Vi kan derfor ikke tillade buggy’s på disse to sløjfer som situationen er lige nu. Vi revurderer igen løbende og opdaterer status på hjemmesiden.

Bemærk at Rød 6 udgår af forløbet grundet meget våde forhold – som afsluttende hul spilles derfor Linde & Partners Blå 9.For at sikre alle den bedste golfoplevelse i en våd tid, spiller vi derfor Linde & Partners Blå og Teejays Gul i weekends i perioden arbejdet står på.

Så kort opsummeret:
 • Fra og med mandag 29. Januar og frem til ca fredag 1. Marts vil 18 hullers banen være Teejays Gul / Audi Rød i alle hverdage.
 • Linde & Partners Blå 9 spilles som afsluttende hul istedet for Audi Rød 6.
 • Alle weekends i perioden vil 18 hullers banen være Linde & Partners Blå / Teejays Gul.
 • Det vil ikke være tilladt med buggy kørsel på Audi Rød eller Teejays Gul indtil videre.
 • Der spilles til vinterbane og med vinterregler som tidligere udmeldt.
 • I vil løbende blive opdateret med status på arbejdet og estimeret slut dato.
Vi håber på forståelse for arbejdet på banen i den kommende periode. Det er selvsagt ikke optimalt at lukke Linde & Partners Blå i en periode hvor det er den absolut bedst drænede sløjfe, men det er den mest effektive måde at sikre en hurtig færdiggørelse af projektet – til gavn for os alle når tørkeperioderne rammer os i højsæsonerne der kommer.Har I spørgsmål eller kommentarer til arbejdet skal I endelig ikke tøve med at rette henvendelse til enten Jesper eller Nicolas, som kan uddybe nærmere.
Agrometer Plov
Arbejde Med Beskæring Af Stier

Nyt fra vore frivillige kræfter på banen

Efterhånden som vinteren nu trækker sig fra banen, er vore frivillige nu også så småt begyndt at arbejde med de opgaver vi har foran os. For ikke længe siden fik vi monteret både ugle og tårnfalke kasser på banen, og i denne uge er vi blevet færdige med at rydde vore maskinveje på banen, så vi kan få tømt toiletter osv i sæsonen.

Vores Koordinator Anders Stokvad er nu også påbegyndt planlægningen af den første periode af foråret, og der er foreløbigt fastsat tider til nedenstående arbejdsdage som vi håber I vil bakke op om:

 • 3. februar:
  Maling af vore nye borde og bænke til terrassen. Vi forventer det tager en formiddag hvis vi er 4-5 stykker.
  Tilmeld dig på Golfbox her…
 • 10. marts
  Arbejdsdag med fokus på opgaver ved banen (Jesper fordeler opgaverne)
  Vi mødes til morgenmad, arbejder ca 4 timer og runder af med en let frokost. De der har lyst spiller efterfølgende 9 hullers scramble.
  Tilmeld dig på Golfbox her…

Har du også interesse og lyst til at deltage i vore frivillige arbejdsdage og events, så meld dig til i Sekretariatet eller direkte i vores Facebook Gruppe: AaGK Frivillig.

 

Vi ses i klubben!
Med venlig hilsen
Teamet i AaGK