Glædelig Jul og godt Nytår…

Året nærmer sig sin afslutning, og på søndag samles vi igen rundt om i hjemmene til årets julefejring. Vi håber I alle – uanset hvor I er – får en dejlig jul med tid og overskud til hinanden.

I klubhuset vil der også være roligt henover julen, så det medfører lidt ændrede åbningstider:

  • Shoppen har lukket frem til slutningen af februar
  • Restaurant Jægerspris har lukket frem til 3. januar
  • Sekretariatet har lukket frem til 2. januar

Se vore to video herunder fra hhv Nicolas og Jesper for mere information om banen og klubben.

2023 har bragt en del forandringer i AaGK, og vi håber I har fået god nytte af vores tiltag som medlemmer i klubben. Nicolas og Pernille er nye på kontoret, banevanding er etableret på Rød og Gul sløjfe, en del vedligehold er udført på bygninger og anlæg, sponsor loungen er blevet åbnet og vi har installeret varmepumper i stort set alle bygninger. Alene dette sidste tiltag har nedbragt vores CO2 belastning med mere end 7 tons i 2023, og det er klart at vi må fortsætte med grønne tiltag i årene fremover. Derfor vil I allerede tidligt næste år kunne benytte ladestandere på p-pladsen, og også på banen vil I se tiltag der fremmer vores bæredygtige profil.
2023 var også året hvor vi skiftede til Nykredit som bankforbindelse – en bank der både har en markant grøn profil og, som AaGK, hviler på et fundament fra forenings Danmark. Læs mere om det herunder.

Som et par sidste praktiske ting vil vi igen benytte lejligheden til at sætte fokus på vores gruppe af frivillige, der henover sæsonen flittigt og dygtigt bidrager til at gøre vores anlæg bedre år for år. Tak for en stor og ihærdig indsats! Har du også lyst til at være med i gruppen af frivillige, så tag fat i os på kontoret eller direkte til Anders Stokvad eller Jesper. Der er opgaver og muligheder for alle – lige fra baneservice til plantning / pasning af blomster og buske til lidt større opgaver på banen.

Vi ønsker jer alle en god Jul og et godt Nytår,

Vi ses i Klubben.
Med venlig hilsen
Teamet i Aalborg Golf Klub

Nykredit er ny bank for Aalborg Golf Klub!

Med mere end 115 års historie, er Aalborg Golf Klub landets næstældste golfklub og den største i Nordjylland. Vi er en medlemsdrevet forening med dybe rødder i Aalborg, og i klubben lever en særlig ånd drevet af historien, golfspillets etik og ikke mindst store følelser for spillet og de udfordringer dette bringer. Aalborg Golf Klub er dog også en klub med mange samarbejdspartnere, sponsorer og leverandører – og dermed en klub med behov for gode og solide bankforbindelser.Golf Manager Nicolas Grund Kristensen udtaler: “For Aalborg Golf Klub er det væsentligt at vor bank forstår vores forretningsmodel og de udfordringer det betyder. Nykredit er som os, en forening, og hviler dermed på en række værdier vi som kunde kan spejle os i. Det giver tryghed og ro i dagligdagen, og ikke mindst en forsikring om at Nykredit forstår vores problemstillinger når vi kontakter dem. I tillæg har Nykredit stor fokus på helt centrale emner som eksempelvis ansvarlighed, diversitet og ikke mindst bæredygtighed. Vi er meget tilfredse med skiftet til Nykredit og ser frem til et langt samarbejde.”På billedet ses i midten Golf Manager Nicolas Grund Kristensen, flankeret af til venste Kim Royberg, Centerdirektør og til højre Klaus Karlsen, Storkundedirektør – begge har i årevis haft deres gang i Aalborg Golf Klub. 

Julehilsen fra Golfmanager Nicolas

Baneupdate fra Chefgreenkeeper Jesper