En uge i frivillighedens tegn…

Vinteren har for alvor haft sit indtog i AaGK, men på trods af det har vi stadig aktivitet på banen – både med greenkeeper aktiviteter, gåture og såmænd også golfrunder. Det er skønt med de mange glade medlemmer der fortsat bruger anlægget, og hvad kunne være bedre end en tur rundt på det smukke vinterklædte anlæg, efterfulgt af en kop varmende kakao, kaffe eller andet hos Restaurant Jægerspris.

Det er dog ikke kun på  banen der sker lidt, også i Klubhuset er der gang i vinteraktiviteterne. Denne uge har budt på et aften arrangement for frivillige i klubben, hvor Anders Stokvad og Nicolas gav et blik ind i aktiviteter og tanker om 2024. En god gruppe af frivillige var mødt op for at høre mere om de kommende aktiviteter samt diskutere mulige tiltag for at tiltrække flere. 2024 bliver på mange områder en spændende sæson, hvor vi gerne vil løfte niveauet yderligere i AaGK. Der skal blandt andet fokuseres på stier, baneudbedringer, baneservice samt mange andre tiltag, ligesom der vil være fokus på sammenholdet og aktiviteter for frivillige. Der vil også løbende blive lagt information om mulighederne for at hjælpe til, både i nyhedsbrevene og på Facebook. Så følg med og støt gerne op om aktiviteterne.

En stor tak fra Klubben til alle de frivillige der yder en stor indsats året rundt. Jeres bidrag til driften og vedligeholdet af vores anlæg frigiver kræfter fra greenkeepere og ansatte, som gør os i stand til at levere et bedre anlæg år for år. Jeres hjælp er uvurderlig!

Vil du også  bidrage til et bedre anlæg og hjælpe klubben videre? Så tag kontakt til Nicolas eller Anders 🙂

Vi ses i Klubben.
Med venlig hilsen
Teamet i Aalborg Golf Klub

Nykredit er ny bank for Aalborg Golf Klub!

Med mere end 115 års historie, er Aalborg Golf Klub landets næstældste golfklub og den største i Nordjylland. Vi er en medlemsdrevet forening med dybe rødder i Aalborg, og i klubben lever en særlig ånd drevet af historien, golfspillets etik og ikke mindst store følelser for spillet og de udfordringer dette bringer. Aalborg Golf Klub er dog også en klub med mange samarbejdspartnere, sponsorer og leverandører – og dermed en klub med behov for gode og solide bankforbindelser.Golf Manager Nicolas Grund Kristensen udtaler: “For Aalborg Golf Klub er det væsentligt at vor bank forstår vores forretningsmodel og de udfordringer det betyder. Nykredit er som os, en forening, og hviler dermed på en række værdier vi som kunde kan spejle os i. Det giver tryghed og ro i dagligdagen, og ikke mindst en forsikring om at Nykredit forstår vores problemstillinger når vi kontakter dem. I tillæg har Nykredit stor fokus på helt centrale emner som eksempelvis ansvarlighed, diversitet og ikke mindst bæredygtighed. Vi er meget tilfredse med skiftet til Nykredit og ser frem til et langt samarbejde.”På billedet ses i midten Golf Manager Nicolas Grund Kristensen, flankeret af til venste Kim Royberg, Centerdirektør og til højre Klaus Karlsen, Storkundedirektør – begge har i årevis haft deres gang i Aalborg Golf Klub. 

Servér årets højdepunkt til Nytåret!

Slutteligt vil vi sende jer godt afsted i årets julemåned med et tilbud om en lækker Nytårsmenu fra Restaurant Jægerspris. Igen i år tilbydes en udsøgt 3-retters nytårsmenu, der sender jer ind i det nye år med manér. Jægerspris har sørget for at tilberede alle elementer af friske, lokale og gode råvarer, så jeres eneste opgave er at lune og anrette anviste elementer.

Ønsker I at give den fuld gas? Så kan I også vælge menuen med snacks til Dronningens nytårstale samt kransekage og natmad – til en yderst fordelagtig pris.

Se nærmere herunder, og husk også at støtte juniorklubbens arbejde ved at handle juletræet hos vor samarbejdspartner.