Nye greenfeeaftaler til sæson 2020

Top Nordic Golf

Aalborg Golf Klub har indgået en unik aftale med en række førende golfbaner i Danmark, Sverige, Norge og sågar en super bane i Estland og Finland. Aftalen er en venskabsaftale, der åbner op for mange smukke og oplevelsesrige golfrunder med gensidig gratis eller reduceret greenfee.
Vi opfordrer fuldtidsmedlemmer i AaGK til at udnytte denne nye aftale og besøge disse respekterede klubber samt spille på nogle virkelig fantastiske golfbaner.
Bestilling af starttider sker udelukkende gennem det nye bookingsystem “BokaMera” og er den eneste måde du kan opnå gratis greenfee i værtsklubben. Se hvilke klubber der er en del af samarbejdet og/eller book starttider her.

Dette samarbejde giver også mulighed for at spille til ½ greenfee på følgende danske golfbaner: Silkeborg Ry, Esbjerg og Odense Eventyr. Bestil starttider via Golfbox.

Skulle du opleve udfordringer ved booking, kan sekretariatet hjælpe via mail@aalborggolfklub.dk

 

 

Greenfeeaftale Nordjyske Golfklubber

Aalborg Golf Klub har indgået et nyt samarbejde til sæson 2020. Samarbejdet er navngivet Greenfeeaftale Nordjyske Golfklubber (GNG).

Formålet med den nye greenfeeaftale er at tilbyde fuldtidsmedlemmer af golfklubberne i samarbejdet en fordelagtig greenfee ordning. Samarbejdet forpligter til at yde 50 % nedslag på den ordinære grenfee, der til enhver tid opkræves via Golfbox ved spil på ordinær bane. Det vil dermed sige, at fuldtidsmedlemmer i AaGK kan spille til ½ greenfee. Se de klubber, der er en del af det nye samarbejde her.

Skulle du opleve udfordringer ved booking, kan sekretariatet hjælpe via mail@aalborggolfklub.dk

Del det!