Velkommen til klubbens nye Golf Manager, Nicolas Grund Kristensen

Det er med stor fornøjelse at vi pr 1. oktober 2023 kan byde Nicolas Grund Kristensen velkommen som ny Golf Manager i Aalborg Golf Klub.

Nicolas bliver, ligesom Nicolaj Grinsted er det, ansvarlig for den daglige drift af Aalborg Golf Klub, med direkte reference til klubbens bestyrelse. Nicolas er 46 år, er gift med Majbritt og bosat i Klarup med deres datter på 11 år.
Nicolas spiller i handicap 0,7 og har spillet golf de seneste 20 år. Han har de seneste 19 år arbejdet med ledelse, forretningsudvikling i en lang række danske og udenlandske virksomheder. Tidligere har Nicolas udviklet appen Range2Green, som i dag drives af PGA of Denmark, og har derigennem skabt netværk og relationer bredt i golfmiljøet, som uden tvivl er med til at styrke hans virke og forståelse for det at få en golfklub til at fungere optimalt.

»Få gange i et arbejdsliv, opstår muligheden for både at arbejde inden for en branche man har store følelser for, en sport man med lidenskab selv dyrker, og i en position som i høj grad matcher både kompetencer og ønsker. Det er derfor med stor fornøjelse og inspiration at jeg ser frem til at starte som Golf Manager i Aalborg Golf Klub. Jeg glæder mig derfor meget til at bidrage til den videre udvikling af en fantastisk golfklub, som ligger så tæt på min bopæl« udtaler Nicolas