Ny Golf Sekretær

Det er med stor fornøjelse vi pr 1. januar kan byde Pernille Holme velkommen som vores nye Golf Sekretær i Aalborg Golf Klub.

Pernille er 51 år, kæreste med Peter og bosat i Skalborg, hun har 2 voksne børn og 2 børnebørn. Som uddannet tjener og senere kontorassistent med speciale i administration, har Pernille den helt rigtige baggrund der kombinerer både service, regnskab og administration. Pernille har tidligere arbejdet som afdelingschef i Salling, som receptionist og konsulent i Norlys og som sekretær ved Region Nordjylland.

”Muligheden for at forene mine stærkeste faglige og personlige kompetencer i ét, samt hver dag at møde mange passionerede mennesker med masser af historier og lidenskab, var en mulighed jeg måtte række ud efter. Golfverdenen er en ny og spændende verden for mig, men jeg har igennem familie og venner haft spillet tæt på mig i mange år. Jeg klar til alle de fantastiske udfordringer, jeg har i sigte i Aalborg Golf Klub og takker Nicolas og bestyrelsen for denne enestående mulighed. Jeg glæder mig meget til at bidrage til denne traditionsrige forening og mest af alt at hilse på jer alle, så kom endelig forbi og hils på.”

Pernille har officielt første arbejdsdag 3. januar, men hun vil løbende være til stede i løbet af december, så vi sikrer god overdragelse fra Ulla.

Med venlig hilsen
Nicolas Grund Kristensen
Golf Manager