En travl uge er overstået, og sikke en uge det har været.

156 rigtig gode golfspillere lagde vejen forbi for at prøve kræfter med banen i deres bestræbelser på at fremme den videre golfkarriere. Der var masser af gode slag, og også nogle enkelte dårlige, men i det store hele var der drømmegolf for kendere. Det lykkedes da også for én af spillerne (John Hahn) at fravriste vores egen Martin Leth Simonsen banerekorden, som han ellers har holdt siden 2012. Hele 4 slag blev raspet af rekorden, og den nye rekord på 64 slag bliver nok stående i en rum tid.

Banen og greenkeeperne fik ros for såvel lay out som plejestand, køkkenet fik ros for god og billig mad og Dorthe, Rasmus og Marcus fik ros for organisering af arrangementet.

En stor del af rosen gik til de frivillige for den servicemindedhed og fleksibilitet, der blev udvist under de nogen gange lange vagter. Såvel spillerne som turneringsledelsen fra European Tour var fulde af lovord overfor arrangementet som helhed.

Der er blevet lagt mange timer i arrangementet, og derfor er det er fantastisk, at alt (undtagen vejret) gik op i en højere enhed, så vi fik vist klubben frem fra sin allerbedste side.

110 frivillige hjalp til, og vi kunne ikke have gjort det uden de mange ekstra hænder, så en stor tak til alle frivillige skal også lyde fra klubben.

ChallengeTour-frivillige

Mange frivillige var mødt frem for at hylde vinderen, Bernd Ritthammer