Kontingentopkrævning i din indbakke

Forrige sæson lancerede vi ideen om at opkræve betaling af kontingent i midten af december, i stedet for i begyndelsen af januar. Dette initiativ blev igangsat for at give os en væsentlig rentebesparelse.
I indeværende sæson har vi igen et væsentligt mindre træk på kassekreditten, men det koster stadig en del at trække på kreditten. Så af denne grund vil vi igen i år gerne at vi får kontingentbetalinger ind allerede nu, for at opnå denne rentebesparelse endnu en gang.
Generelt arbejder vi stadig på at gøre klubben uafhængig af kredit i banken – og vi er heldigvis i den rigtige retning. Derfor sætter vi pris på alle de, der frivilligt vælger at betale inden medio december.
Vi har i dag d. 12. december 2022 udsendt kontingentopkrævning gældende for 1. halvår 2023. Udsendelsen af opkrævning sker til den e-mail du har tilknyttet i Golfbox. Mailen sendes fra vores kontingentsystem send@farpay.dk, så hold øje med om du har modtaget den – bemærk om den evt. ender i din mappe med uønsket post. Hvis du er tilmeldt PBS, så modtager du stadig fakturaen i din indbakke, men der vil ikke fremgå betalingsmuligheder.

Betal nu med MobilePay

Det er nu muligt at betale den tilsendte kontingentopkrævning med MobilePay. Med denne løsning slipper du for at skulle indtaste manuelt i banken og med et simpelt “swipe” kan du nu betale den tilsendte faktura. Vi håber den brugervenlige løsning bliver taget godt imod.

 

*Gør sig kun gældende hvis du ikke er tilmeldt Betalingsservice.