24 hold stillede til start – desværre lykkedes det ikke alle at gennemføre..

Som overskriften siger, så startede vi 24, men sluttede desværre med 20 hold. Vi er klar over, at det kan være svært, at få kalenderen til at gå op, og i år var det desværre et større problem end tidligere (for nogle). Vi glæder os dog over, at de deltagende hold har haft en god oplevelse og har fået nye bekendtskaber.

Otte hold gik i år videre til kvartfinalerne; PROGRESO, Beierholm, Hovmøller & Thorup I, Esser Skilte, Vinspecialisten, Garant, GS Nord og Stenstrup PR.

Her blev det i flere tilfælde til ganske overbevisende sejre, og tilbage til semifinalerne var derfor; Beierholm, Esser Skilte, Garant og GS Nord.
De forsvarende mestre, Beierholm, ekspederede i den første semifinale Esser Skilte ud, og i den anden semifinale tog GS Nord sig kærligt af Garant.

Der var derfor lagt op til en finale mellem 2 formstærke hold, og det skulle blive spændende at se, om Beierholm kunne forsvare sin titel. Pga. skader og ferie blev det noget sent på året, før finalen blev afviklet, men det lykkedes dog at få den afviklet en dag, hvor frosten ikke havde indtaget banen. Som det fremgår af følgende rapport fra Peter Kellmer, Beierholm, så var finalen længe en tæt affære!

Hej Rasmus

Beierholm vandt finalen i årets sponsormatch. 42-38 med all square efter 17 huller.

Tak for en gid turnering. Vi bakker op om den nuværende form.

Venlig hilsen
Peter Thor Kellmer og Michael Højer Pedersen

Således blev det også afsløret, at Beierholm for andet år i træk kunne trække sig sejrrigt ud af turneringen. Det bliver spændende, hvem der er førsteudfordrer i 2018!

Rasmus Fihl, Aalborg Golf Klub, Michael Højer Pedersen & Peter Thor Kellmer, Beierholm Aalborg