Mit navn er Anne Hedegaard. Jeg er 21 år gammel og er fra Aalborg. Jeg har spillet golf siden jeg var 6 år gammel og har været medlem af Aalborg Golf Klub i godt 5 år. Siden da har jeg været en del af eliten og er spiller på vores damehold. Til daglig bor jeg i Cleveland, Tennessee, i USA, hvor jeg går på Lee University. Jeg spiller på Lee University’s golf hold og er ved at tage en bachelor i Sports Management.Mit navn er Alexander og jeg er 25 år gammel. Jeg flyttede til Aalborg fra Odense for ca. 3 år siden.

Til daglig studerer jeg idræt med psykologi som sidefag på Aalborg Universitet, og jeg har ca. 2 år tilbage af min uddannelse. I min fritid spiller jeg golf på eliteholdet i Aalborg Golf Klub og nyder ellers at være fysisk aktiv med diverse sportsgrene.Jeg er 24 år og er oprindeligt fra Hirtshals, hvor jeg også har spillet golf indtil jeg kom til Aalborg Golf Klub sidste år, så har spillet herude i et år nu, som en del af eliten, hvilket jeg er utrolig glad for. Jeg bor i Aalborg nu sammen med min kæreste og til daglig læser jeg Kommunikation og Digitale Medier på Aalborg Universitet, hvor jeg i øjeblikket er i gang med at skrive min bachelor. Efter sommerferien skal jeg fortsætte på kandidaten i Kommunikation.

Jeg kender ikke så mange herude endnu, men er klar på at møde alle med et smil :-)Mit navn er Julie Daugård, og jeg er 24 år gammel. Jeg har spillet golf i 14 år, hvoraf de sidste 2 år har været i Aalborg Golf Klub. Til daglig læser jeg psykologi på Aalborg Universitet, hvilket jeg er færdig med næste sommer. Jeg glæder mig til at hilse på jer på 1. tee!Mit navn er Lisa og jeg er 20 år gammel. Når jeg ikke spiller golf, er jeg ved at færdiggøre min HF-uddannelse på Aalborg Katedral Skole. Jeg har spillet golf i godt fem år, og jeg har bestemt ikke tænkt mig at stoppe igen. Jeg synes golf er en fantastisk sport, da man bliver beriget med mange gode oplevelse gennem andre golfspillere, baner og sjove øjeblikke. Jeg synes det er sjovest at tæske en driver afsted, men jeg burde nok stå en smule mere på puttinggreen :)Hej Jeg hedder Julie, jeg er 24 år,  jeg bor i Aalborg og jeg er ved at læse til Finansøkonom på UCN. Jeg har et handicap på +0,7 men kan også sagtens slå en masse skæve slag 😉

Jeg elsker og er stolt af at komme i Aalborg Golf Klub. Vi ses derude!