Kære medlemmer

Året går på hæld og vi kan se tilbage på et godt år i Aalborg Golf Klub.

Vi har kunne afvikle en sæson uden Covid-19 udfordringer og begrænsninger. Klubturneringer, sponsorarrangementer, Company Days og Interne Klubbers arrangementer har kunne afvikles under normale omstændigheder.

Sæsonen er så småt ved at være slut, men vi håber at alle medlemmer har nydt tiden i de grønne omgivelser, på terrassen, i restauranten eller på træningsbanen.
For mange er AaGK mere end blot en golfbane og vi på sekretariatet nyder det engagement og sociale liv, som så tydeligt udstråles i klubbens DNA og miljø.

Klubbens økonomi ser fortsat fornuftig ud, men vi er meget påpasselig grundet den høje inflation og de stigende renter. Dansk Golf Union har orienteret om statistiker der tyder på, at mange danske golfklubber oplever en noget større afgang af medlemmer end tidligere år. Det er ikke overraskende, og vi er derfor glade for at vi næsten allerede nu har fuldtegnet vores to begynderhold der skal starte til foråret 2023. Vi følger medlemsudviklingen nøje i AaGK, men modsat andre klubber er vi fortsat ikke nervøse & bekymrede for antallet af medlemmer til den kommende sæson.

Vi kigger også med stolthed tilbage på et år hvor vi har haft en flot golfbane, som har udmærket sig ved bl.a. GolfDigest, der har udpeget banen som Danmarks bedste. Vi har med gavedonationerne fra 2021 kunne forbedre vores træningsfaciliteter og vores greenkeepere venter nu kun på at jorden tillader, at vi kan få etableret “target greens” på driving range, som skal forbedre den visuelle oplevelse når man træner. Tak til SIFA og Lind Puljen for støtte til dette projekt. Derudover har vi reddet på den grønne omstilling, og med fondsstøtte fra Norlys Fonden og Regionalprojekt GREEN kunne investere i udskiftning af varmekilde fra vores ældre oliefyr til moderne varmepumper, der dermed reducerer klubbens CO2 udslip med hele 56 %.
Vores klubhus har også fået en flot overhaling med træpaneler, og der skal lyde et stort tak til de frivillige der har været involveret. Generelt kan vi ikke udtrykke tilstrækkelig taknemmelighed for de mange frivillige der bidrager til at fremvise AaGK fra sin flotteste og pæneste side. Til sidst også et stort tak til Restaurant Jægerspris og Aalborg Proshop for det enestående samarbejde vi har på tværs i AaGK.

På vegne af sekretariatet ønsker vi alle en Glædelig Jul og et Godt Nytår. Samtidig vil vi gerne sige tak til alle medlemmer for en herlig sæson, fyldt med mange mindeværdige oplevelser.

De bedste hilsner
Ulla & Nicolaj
Sekretariatet AaGK

Turneringskalender 2023

Det er med stor glæde at vi kan præsentere Turneringsudvalgets turneringsplan for sæsonen 2023.
Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen på nedenstående datoer:

 • Åbningsturnering – søndag d. 16. april
 • DGU Danmarksturnering – lørdag & søndag d. 6. & 7. maj
 • Rododendron Turnering – søndag d. 14. maj
 • DGU Danmarksturnering – lørdag & søndag d. 17. & 18. juni
 • Åbne Aalborg Dage – torsdag & fredag d. 20. & 21. juli (NY 2-dages turneringsform med gunstart, musik, drinks og fantastiske præmier)
 • International Pairs Turnering – fredag d. 4. august
 • DGU Danmarksturnering – lørdag & søndag d. 12. & 13. august
 • Generationsturnering – lørdag d. 26. august
 • Klubmesterskaberne – lørdag & søndag d. 9. & 10. september
 • Afslutningsturnering – lørdag d. 7. oktober


NYT
koncept omkring Åbne Aalborg Dage, og klubbens nye udvalg udtaler:

Sæt et stort kryds i kalenderen d. 20. og 21. juli 2023. Her afholder vi nemlig en ny udgave af Åbne Aalborg Dage i Aalborg Golf Klub.

Lad os mødes til golf og hyggeligt samvær på vores smukke 27 hullers bane, som netop på denne tid af året tager sig ud fra sin bedste side. Nyd dagene med golfvenner og familie i klubbens hyggelige omgivelser.
Som medlem af Aalborg Golfklub har du mulighed for at invitere golfvenner fra andre klubber med til et par rigtigt gode dage til en meget favorabel pris.

Vi har genopfrisket ”Åbne Aalborg Dage” på en række punkter:

 • En række gode præmier. Førstepladsen i hver af de to rækker vinder et weekendophold på en velestimeret golfbane for 2 personer.
 • Masser af små og spændende konkurrencer både i matchen og ved klubhuset
 • Gunstart, fælles afslutning på første matchdag og samvær i klubhuset og på terrassen. Der serveres drinks og tapas efter runden 1. dag og der er musik og sang

Prisen for arrangementet er:
Medlemmer: kr. 400,-
Gæster: kr. 800,-

Prisen inkluderer greenfee, turneringsfee, velkomstdrink, goodiebags og tapasanretning.

Reserver allerede nu d. 20. og 21. juli 2023 i kalenderen. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til klubbens sekretariat.”