Kære medlemmer

Foråret er lige rundt om hjørnet, fuglene kvidrer i træerne og græsset er så småt begyndt at gro igen.
Den seneste tids milde vejr gør det derfor muligt at åbne for sommergreens og fjerne vinterreglerne. Kørespor, vintermåtter og øvrige begrænsninger ophører derfor.
Vi vil dog gøre opmærksomme på, at der i tilfælde af rimfrost fortsat vil være banelukninger i de tidlige morgentimer.

Men vi kan med stor glæde åbne alle tre sløjfer med sommergreens d. 25. marts 2022. 

Vi havde drømt og håbet at vinterprojekterne omkring driving range kunne have stået færdig til på fredag. Men vi må desværre konstatere at processen tager længere tid end forventet.
Den overdækkede afdeling på driving range vil dog fortsat være tilgængelig, og så forventer vi at udendørs arealet er klar til brug inden længe.
Husk at hente appen “GolfMore” for at trække bolde på driving range. Boldautomaten vil ligeledes med baneåbningen være funktionsdygtig fra næste fredag.

Så hvad kan vi forvente når vi har åbent?
Vi kan forvente gode forgreens og greens efter årstiden. Derudover ser fairways ud til at have klaret denne vinter væsentligt bedre end sidste år.
Stormen Malik ramte i vinters og den væltede en del træer og efterlod mange grene og kogler på banen. Oprydningsarbejde har derfor fyldt meget på dagsordenen og kostet mange mandetimer. Men generelt tyder det på at vi går et forår i møde med en flot og velplejet golfbane. Jeg vil i øvrigt gerne takke de mange frivillige der har hjulpet med oprydningsarbejdet på banen – tusind tak for jeres indsats!

Hvad angår åbningstider, så kommer restauranten til at have åbent alle ugens 7 dage fremadrettet. Til en start er køkkenet åbent fra 11:30 til 16:3o på hverdage og 11:30 til 17:30 i weekenden. Der forventes dog at disse begrænsede åbningstider udvides løbende det kommende stykke tid. Desuden er Mike og hans team meget imødekommende hvis klubber-i-klubben eller andre sociale arrangementer kræver ekstra åbningstider.
Proshoppen kommer også til at have åbent fra 25. marts og Marcus og hans team arbejder lige nu på højtryk for at trimme butikken af med nye varer.
Sekretariatet vil fra april overgå til normale arbejdstider og Ulla, og jeg vil være at træffe de fleste dage i ugen.

Som nogen har bemærket så har vi rykket lidt rundt i klubhuset og vi håber også snart at være færdige med renoveringerne. Det nye indtjekningsområde vil ligeledes stå færdig omkring primo april. En håndfuld frivillige har malet og istandsat skopudserne udenfor indgangsdørene – husk at bruge dem inden i går ind i klubhuset 🙂

Afslutningsvis vil jeg gerne ønske alle medlemmer en fantastisk sæson 2022. Der er flere klubber-i-klubben der melder ud at de gerne byder nye medlemmer ombord og tag endelig fat i diverse kaptajner, hvis man ønsker at være en del af denne type sociale arrangementer.

Med venlig hilsen
Golf Manager
Nicolaj Ahnfeldt Grinsted