Et par velmente opfordringer

Kære medlemmer

Hermed et par velmente opfordringer fra klubbens administration, som har potentiale til at lette hverdagen lidt for os allesammen 🙂

1. Greenfeegæster 
Det er først og fremmest greenfeegæstens eget ansvar at betale det rigtige beløb, men har du en gæst med, kan du f.eks. huske på følgende regler:
– Flexmedlemmer kan ikke komme i betragtning til rabat, da de i forvejen betaler nedsat kontingent (deres medlemskab er i Golfbox markeret med F).
– Hvert medlem kan tage 1 gæst med til halv pris (gælder ikke ovenstående flexmedlemmer).
– For gæster fra samarbejdsklubber er rabatten beregnet af systemet – dvs. at prisen er rettet til det korrekte. Kan man komme i betragtning til en større rabat (f.eks. ved spil med medlem), så skal beløbet halveres ud fra listeprisen.
Se evt. mere under “Rabatter” på hjemmesiden.
Greenfeepriser og rabatmuligheder/begrænsninger hænger også på greenfeestanderen.

2. Betaling med kontanter/kort
I videst muligt omfang opfordrer vi medlemmer til at betale med kort (i restauranten er det også muligt at betale med mobile pay). Dette for at lette såvel den daglige optællng samt afstemninger.

3. Cigaretskodder og snuspapir/poser
Smidt venligst ikke cigaretskodder og snus på banen, heller ikke i bunkers, som der desværre er en tendens til. Vis respekt for naturen og placér venligst dit affald i de dertilindrettede skraldespande. Flasker og dåser skal også i skraldespanden, da skraldet sorteres, inden det viderebringes.

Vi ønsker alle en dejlig sommer 🙂

 

 

Del det!