Det minder lidt om forår..

Men varmegraderne afslører, at vi ikke helt er der endnu!

Alligevel arbejdes der på højtryk blandt de ansatte med at gøre klar til den kommende sæson. For administrationen betyder det, at der kopieres bilag og afstemmes konti for at være klar til Årsrevision og udfærdigelse af regnskab.

I restauranten er der også fuld fart på (som nogle måske har opdaget), idet der flyttes rundt på hvidevarer, borde mv. i selve køkkenet for at optimere arbejdsprocesserne. Samtidig er der gang i nedrivning af de eksisterende skabe i “baren”, så der kan komme nye og friske til. Derfor er der pt. opmagasineret alverdens maskiner og service i restauranten.

Greenkeeperne er på fortjent afspadsering efter en hård sæson 2016, hvor der blev knoklet igennem, men der er altid nogle opgaver, som skal løses. Her til morgen er “greens”, efter ønske fra en del medlemmer, blevet tromlet, så de skulle være lidt bedre at spille på.

Skulle du have brug for at kontakte klubben, så vær opmærksom på, at sekretariatet er bemandet alle hverdage fra 9-15 – vi kan også hjælpe med bolde, tees og lignende, hvis du skulle komme i bekneb.

PS. Du kan nu også afhente dit årsmærke for 2017 i sekretariatet.