Dette års utraditionelle udgave af Danmarksturneringen startede i weekenden den 13./14. juni, hvor Aalborg Golf Klub traditionen tro havde mange hold i ilden. Herunder får du et overblik over samtlige holds kampe og den nuværende stilling i puljen.

Sidste spillerunde i årets puljespil afvikles lørdag den 15. august, hvorefter der er finalespil for alle divisioner den 12./13. september på forskellige baner rundt om i landet.

Santander Divisionen Herrer VEST

Herrerne startede årets turnering i Brønderslev, hvor modstanderen var Silkeborg-Ry. Desværre blev det til et 8-10 nederlag. I anden kamp var modstanderen Kolding – kampen blev spillet i Ry, og her tog Aalborg sejren hjem med 11-7. Dermed er der masser af spænding i puljen inden sidste indledende runde.

Se kampprogram og stilling HER.

Santander Divisionen Damer VEST

Damerne lagde ud med at spille mod Mollerup på neutral grund i Ry. Her var klasseforskellen stor, og damerne hjemtog sejren mod flotte 12-0. Dagen efter var der lagt op til en spændende kamp mod de evige rivaler i toppen af Vest-divisionen, nemlig Vejle. På mellemvejen i Mollerup blev det til en deler med resultatet 6-6. Dette betyder, at damerne ikke kan rykke ned og har gode muligheder for at nå finalespillet igen.

Se kampprogram og stilling HER.

Senior 1. division VEST

Weekenden startede med en overbevisende 10-4 sejr over Horsens, hvor Aarhus Aadal lagde bane til kampen. Dagen efter skulle vores seniorer møde Aarhus Golf Club i Horsens, og her blev det desværre til et nederlag på 2-12. Der var dog desværre ikke tale om neutral bane, da Aarhus dagen forinden også havde spillet i Horsens, og der knap var skiftet pinplaceringer. Derfor er der efterfølgende indgivet klage til DGU. Puljen er dog stadig åben og der er fine muligheder for at tage en plads i medaljespillet.

Se kampprogram og stilling HER.

Veteran 1. division VEST

En fantastisk weekend for veteranholdet, som er sikre på deltagelse i finalespil. Lørdag blev det til en 14-0 sejr over Viborg og søndag var det Skive, som blev besejret med stensikre 10-4.

Se kampprogram og stilling HER.

Superveteran 1. division VEST 

Også for vores superveteraner blev det en fantastisk weekend. Lørdag blev Brønderslev slået med 12-2 og dagen efter fik Aarhus ørerne i maskinen og tabte med samme cifre.

Se kampprogram og stilling HER.

4. division herrer VEST

En weekend med en sejr og et nederlag. Det blev til en forrygende 12-0 over Hals lørdag, mens det blev til et smalt 5-7 nederlag til Dronninglund søndag. Puljen er derfor ganske åben inden sidste runde.

Se kampprogram og stilling HER.

5. division herrer VEST

Det blev kun til en enkelt kamp i weekenden for 5. divisionsholdet. Denne kamp endte desværre med et smalt nederlag på 6.5 – 5.5 i kampen mod Himmerland.

Se kampprogram og stilling HER.

3. division damer VEST

Holdet står desværre med 0 point efter 2 nederlag i første weekend. Lørdag blev nederlaget på 2-7 til Holstebro og søndag var det Lyngbygaard, som løb med en sejr på 6-3. Dermed er der lagt op til et brag i den sidste weekend mod Struer.

Se kampprogram og stilling HER.

Kvalifikationsrækken damer VEST

En storsejr og et halvstort nederlag blev facit for Kvalifikationsholdet i damerækken. Først blev det til en knusende 9-0 sejr over Nordvestjydsk og dagen efter et nederlag på 2-7 til Sebber Kloster, så der er masser at spille for i den sidste weekend.

Se kampprogram og stilling HER.