ECCO TOUR PRO/AM

Tag duellen op med de bedste golfspillere

Kom med til Ecco Tour pro/am på vores fantastiske anlæg i slutningen af maj. Golfbanen vil være beklædt med skilte setup som på de store internationale “tours”, masser af underholdning, forplejning på runden og golf i selskab med en potentiel kommende verdensstjerne.
Der er således muligheder for at invitere forretningsforbindelser, kunder eller ansatte på en VIP golfoplevelse.

PROGRAM:

Pro/am’en afvikles som holdspil (3 amatører + 1 pro). Der spilles stableford og med 3/4 handicap samt max 28 tildelte slag.
Ecco Touren afvikler arrangementet og der er præmier til de 6 bedste hold. Holdet med flest point vinder.

• 06:30 – 08:50: Morgenmad
  • 07:30 – 09:10: Opvarmning med pro
  • 08:00 – 09:20: Løbende start på 1 & 10
  • 10:00 – 12:00: Baneforplejning
  • 12:30 – 14:30: Frokost & aftergolf hygge i klubben
  • 14:30 – 14:45: Præmieoverrækkelse
  • 19:30 –          : Middag og underholdning på Bone’s i Aalborg

Pris: kr. 6.000 ekskl. moms

Prisen er per hold (3 pers.) og inkluderer følgende:

• Forplejning
  • Greenfee
  • Runde med ECCO Tour-spiller
  • Netværk med andre spillere og hold

Mail@aalborggolfklub.dk

Spørgsmål kan rettes til
Golf Manager, Nicolaj Grinsted:
NG@aalborggolfklub.dk

UNIK AFTEN PÅ

BONE’S

Alle deltagere kan glæde sig til en helt særlig aften på Bone’s i Aalborg.
Her vil der være hygge, underholdning, musik og ikke mindst fantastisk mad.
*Drikkevarer købes særskilt

DE BEDSTE AF DE BEDSTE

TOURSPILLERE

Nordens bedste unge golfspillere spiller på Ecco Touren med drømmen om at kvalificere sig videre til Challenge Touren og dernæst DP World Touren. Det er her talenterne udvikler sig til stjerner og begynder deres rejse på en professionel karriere.
Aalborg Golf Klub har tradition for at have flere dygtige talenter blandt de deltagende.