Kære alle!
Så sluttede golfåret 2022 i mandagspigernes regi!

  – og hvilken herlig juleafslutning. Vi skulle spille 9 huller på rød sløjfe, men faktisk blev det kun til 8 huller, da hul 6 af en eller anden grund var lukket…….ærgerligt da stort set alle havde forventet at komme nærmest flaget 🙂 netop der. Nogle få stykker sluttede med tre huller på Blå sløjfe.
Men vi var heldige, for dagens regn kom først, da alle var kommet i hus – så kun et par piger, der havde parkeret deres bags i det fri måtte drage hjemover med vådt udstyr ;(

I restauranten fik vi en rigtig dejlig julefrokost, og den snak, der var startet i tårnet, fortsatte efter alle var talt og vi fandt frem til, at ingen havde gemt sig ….men Nissen må alligevel ha´ været på spil, for antallet af piger skiftede hele tiden 😉 Men vi sluttede på 31 piger – måske efter alle havde fået forsynet sig med drikke, betalt og tisset af.
Vi fik da også sunget nogle sange og den sidste med div. bevægelser inkl. kram til højre og venstre ….. den sang stammede vist fra før Coronatiden.

Kaptajnerne kunne løfte sløret for, at vi den 27. marts 2023 skyder forårssæsonen i gang (- og her må ordet “Skyder” vist godt bruges). Hold løbende øje med Breaking News! ……også dig Inga!!
En to-dages-tur til Viborg Golfhotel den 27. – 28. august med spil både søndag og mandag er på tegnebrættet.
En bustur den 15. maj til ???? og en Kør-selv tur den 14. august er også i støbeskeen.
I bedes alle sætte disse datoer ind i kalenderen, så muligheden for at prioritere, mellem mandagspigerne og andet, der måtte dukke op, er til stede.

På opfordring fra Inger Ravn skulle vi sende en brandvarm hilsen med mange tak for flere års god arbejdsindsats til Inge Kjøbsted, som desværre ikke kunne være tilstede – en fin arbejdsindsats, der har fået mandagspigerne til at lykkes på alle fronter – STORT TAK Inge!! ……alle tilstedeværende tilsluttede sig med glæde Ingers forslag.

 

LL