Hej mandagspiger!

Jeg har et forslag, som jeg luftede ved julefrokosten, og som flere syntes om:

Her i vinterperioden – hvor mange mandage måske bliver kolde, snefyldte, våde eller på anden måde mandage – hvor man ikke ønsker at være så meget ude, kunne vi måske mødes i klubhuset med vores strikketøj eller evt. bridge-kort . Jeg har spurgt Nicolas (vores nye manager), om det kunne være i orden – og han synes, det er en perfekt ide.

Jeg har også spurgt Restauranten, som kunne berette, at deres åbningstider i dec. – jan. – feb. vil være de samme som nu, så der skulle være mulighed for at købe en kop kaffe, en kop te, et glas vin, en ostemad eller noget af det andet, de kan byde på.

 

Mit forslag er, at vi mødes i tårnet om mandagen ved 11-tiden, så kunne nogle:

  • bare strikke
  • gå en fælles travetur for bagefter at slutte sig til i tårnet
  • spille en runde golf – stor eller lille ….. for bagefter at slutte sig til i tårnet
  • gå lidt på drivingrange, for at holde formen ved lige ….. og bagefter at slutte sig til i tårnet

 

Sidste punkt har jeg tænkt en del over. Jeg har oplevet, at vinterspil med besværlige måtter på teested og fairway, vintergreen, kørespor og hoppende bolde ikke har så meget med golfspillet at gøre. Jeg tror måske drivingrange er en bedre måde at holde golfsvinget ved lige på ……men det er selvfølgelig bare min oplevelse og mening.

Mandag er valgt for at undgå at bryde ind i folks andre aktiviteter.

Det kan jo være lidt ligegyldigt, om vi kommer 5, 15 eller flere, så man kunne jo bare møde op, de mandage man kan.

Jeg har slået ”strikkeriet” op i Golfbox, så man kan tilmelde sig og dermed se antal deltagere, eller om man kommer alene. Det er også OK at komme uden at melde sig til 😉

Vær sød hurtigt at sende mig en SMS, I der finder ideen tiltalende
– så starter vi den 11. dec. ved 11-tiden.

Mange golf- og strikkehilsener

Lis Lundby